10-02-2018 Saat: 20:04
(Son Düzenleme: 10-02-2018 Saat: 20:07, Düzenleyen: Anakin Skywalker.)
Bilgi çöplüğü adını verdiğimiz gruba Onur Batuhan Gülen ile ortağız.
Öncelikle grupta sizi neler bekliyor?
- Grupta sizleri bekleyen bir çok şey var grup tamamen dolu olucak insan olarak değil konu ve kategori olarak içleri dolmuş bir şekilde sizlerin karşınıza çıkacak.
- Pekiiii, ticaret konusundada en güvenli önemlerimizi aldık. Sizi dolandıran veya dolandırmaya kalkışacak bir kişi bile bulamayacaksınız. Nedenini 3. maddede açıklıyorum.
- Nedeni: Güvenilirlik Puanları ve Ticaret Puanları sistemimize düzgün bir biçimde entegre edilmiş bir biçimde sizleri bekliyor olucak. Yani Ticaret Puanı'nı nasıl kazanırım veya nasıl kazarım gibisinden sorular sorarsanız ise: Ticaret Puanlarınız ticaret yaparak geliştirebileceğiniz bir durumdur. Güvenilirlik Puanları ise belli bir ticaret puanı elde ettiğinizde misalen +10 Ticaret Puan'ında +1 Güvenilirlik Puanı elde etmiş olursunuz +1 Güvenilirlik puanı elde ettiğinizde ise kitap veya belli bir ürün'ü size kargoluyoruz. Ticaret Puan'ı olmayan kişilerle iş yapmayın diyorsun ama ilk geldiğimizde hiç kimsenin ticaret puanı olmayacak ki diye soru sorduğunuzuda duyar gibiyim ozaman sizi 4. maddeye alalım.
- Bazı işlerde escrow adını verdiğimiz bir işlem vardır. Escrow Nedir hemen açıklayayım: Aracı gibi bir şey Güvenilir bir aracı bunuda güvendiğimiz kişileri seçerek belirleyeceğiz yani şöyle 2 kişisiniz A kişisi B kişisinden motor alıcak diyelim. Escrow'da C kişisi olsun. A Kişisi C Kişisine ödeme yapıyor B kişisi motoru A kişisine yolluyor. Yollandığından emin olunduktan sonra C kişisi B kişisine A kişisinin yaptığı ödemeyi aktarıyor ve böylece ticaret güvenli bir şekilde gerçekleşmiş oluyor.
Grubumuzun amaçlarını listeleyeceğim.
- Amacımız 'bilgi çöplüğü' adını verdiğimiz şeylerin geliştirilmesi ve herkesin kazanması
- Bütün konularda bir bilgi vermiş oluyoruz daha doğrusu birden fazla Steam'den tutun Instagram'a Instagram'dan tutun Google Play Gift Kart gibi gibi çeşitli desteklerimiz olucak.
- Her konuda yardım alabileceksiniz ve bütün herşeyden ticaret yapabileceksiniz.
Gruba katılmak için ayrı bir başvuru gerekmiyor! Davetiye kodlarımız verilecektir belli bir üye sınırı koyucağız o üye sınırından sonra belli tarihler arasında alımlar olucak bunu neden yapıyoruz peki?
- Sürekli alım olursa karmaşa ve kavga olur.
- Reklamlar çoğalır.
- Küfürler edilmeye başlanır.
Grup 2 hafta içinde açılması planlanmakta, 2 hafta sonra bilgi çöplüğümüzden yararlanabileceksiniz ve güvenilir bir şekilde herşeyi yapabileceksiniz her konuda derslerimiz mevcut olucaktır.
Katılmasını istediğim belli kişiler var katılırlarsa sevinirim. Etiket bırakacağım. Bu konuyu da fikir alma açısından açtım. Tabii daha fazla isimde var fakat aklıma gelenleri yazdım diğerleri kusura bakmasın.
@#Captain @ASiPaTRoN @SnowyNight @Emrys @Ainsworth @Edward @L34DRi