Fotoğraf Rahmi Koç Müzesi'nde çekilmiştir.
1952 model Canon
|
09-01-2018 Saat: 18:34
Vayy be adam bağışlamış. Alt tarafa İngilizce yazmışlar ama fotoğraf makinesi yine Türkçe :))
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
09-01-2018 Saat: 18:58
(09-01-2018 Saat: 18:34)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Vayy be adam bağışlamış. Alt tarafa İngilizce yazmışlar ama fotoğraf makinesi yine Türkçe :)) Gelenler fotoğraf makinesinin olduğunu anlarlar herhalde hocam :) Eski tip fotoğraf makineleri hoşuma gitmeye başladı son zamanlarda, bizim pederin de vardı eski tip makinelerden bizi sürekli çekermiş, fotoğraflara bakarken gördüm :) son zamanlarda "analog fotoğraflar" trend zaten. Ben de bi ara almayı düşünmüştüm fakat dslr aldım.
09-01-2018 Saat: 19:58
Görünce baya bir hoşuma gitti benimde, bunun gibi yabancı yapım antika makineler de var.
09-01-2018 Saat: 21:39
Arkadaşımda da bu tür eski makinelerden var. Gerçekten çok ağır ama gerçekten çok kaliteliler. Bunu görmemiştim, iyi oldu :) Boş vaktimde araştıracağım, teşekkürler paylaşım için :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi