Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ödemeyi nasıl gerçekleştirebilirim ? Acil yardım gerek
Ininal ile ödeme yapabileceğim bir adres varsa elemana söyleyim orda GeT tarzı ilan açsın ödeme yapayım. Gittigidiyor olmuyor başka bu tarz ödeme sitesi nereler var eft felan uğraşamam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2017 Saat: 21:21)leojely Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ininal ile ödeme yapabileceğim bir adres varsa elemana söyleyim orda GeT tarzı ilan açsın ödeme yapayım. Gittigidiyor olmuyor başka bu tarz ödeme sitesi nereler var eft felan uğraşamam

hepsiburada sahibinden
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-12-2017 Saat: 21:37)ScaeqX Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-12-2017 Saat: 21:21)leojely Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ininal ile ödeme yapabileceğim bir adres varsa elemana söyleyim orda GeT tarzı ilan açsın ödeme yapayım. Gittigidiyor olmuyor başka bu tarz ödeme sitesi nereler var eft felan uğraşamam

hepsiburada sahibinden

Sahibinden komisyon çok fazla. Hepsiburada sadece markalara ve şirketlere satış imkanı sağlıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kredi kartı kabul eden bütün sitelerden tek çekim ödeme yapabiliyor olmalısın, 3D Secure sistemini destekleyen firmaların hepsinde var zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hakikatten Hepsiburada, N11 gibi yerlerde ininalle alışveriş yaptım ben.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-12-2017 Saat: 14:48)Focus4 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hakikatten Hepsiburada, N11 gibi yerlerde ininalle alışveriş yaptım ben.

Neyse vazgeçtim almaktan. Gittigidiyor en güzeli ya :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ininal ile ben paypalden eşya satın aldım kıbrıs bölgesine ait paypal bile olsa ürü geldi şuan mis gibi afyon 8im var :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping