Edit.
Edit.
|
26-09-2017 Saat: 19:15
mobil ödeme bilmem ama sevdiğim ve güzel sunucuları sayayım istediğini seç denemek için çok vaktim oldu kasma görmedim birtek birtanesinde gördüm o kadar.
Microsoft Azure (vds'de biraz kasma var ama o doğal upload ve download hızları mükemmel 4k 2k arasında.) Google Cloud (çok güzel bir sistemi var rdp ile çalışan bir sistem ve çok iyi işe yarıyor.) 1&1 Cloud (çok iyi panel sistemine sahip ve anında kurulum yapıyor Windows 2016'yı SQL serversiz 50 saniye içersiinde kuruyor hızlarıda değişiyor lokasyona göre) guzel.net.tr (çok deneme gibi fırsatım olmadı ama buradaki destek ekibi herşeye destek veriyorlar çok iyiler diyebilirim.) netinternet (ismini her yerde duyurabilmeyi başardı bütün her konuda destekleri vardır tercih edebilirsiniz.) godaddy (godaddy'nin herşeyleri efsanedir domaini mükemmeldir hostingide efsanedir sunucularıda efsanedir pahalı diyecek arkadaşlara da şöyle diyeyim pahalı ama hizmetin iyisini vermektede en iyilerden birisi diyebilirim.) yukarda saydığım sunucuları öneririm diğer arkadaşlar ne der bilemem ama bu sunucular benim kendi firmam olmadığı zamanlarda işime yarayan sunuculardı. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi