Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bildiğiniz güvenilir instagram hileleri?
Question 
İnstagram takipçi ve beğeni hilesi arıyorum, ama şimdiye kadar kullandığım sitelerin hepsi hesabımı çaldı ve ben de geri alamadım.

Bildiğiniz güvenilir siteler varsa paylaşır mısınız lütfen, şimdiden teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnstagram hilelerini önermiyorum. Daha sonradan başkalarını takip edebiliyor. Hatta bazı paneller var ki, yorum dahil attırıyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Keşke bunlarla kalsa, hesabınızdaki tüm fotoğrafları siliyor(başıma geldi).
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En iyisi basacaksın parayı alacaksın botu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kendi instagram panelim var
C O M E B A C K 
O n l i n e 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana ait olan instagram beğeni, yorum, takipçi, kimler takip etmiyor sistemi sitem var. Fakat cookies ekli değil, yani takip edecek bot veya kullanıcı yok, yüklemeyi düşündüm biraz zor, manuel eklemeyi düşünüyorum. Sistemi birçok kez denedim. şuana kadar 3bin takipçi 620 beğeni 150 yorum yapıldı. Fakat bende önermiyorum çünkü siz sisteme girdiğiniz isim şifre toplanıp, cookies yerine giriyor, başkaları takipçi kasarken sizde onun kurbanı oluyorsunuz. Ben sadece zaman geçirmek için açtım, kimseyle paylaşmıyoruz siteyi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2017 Saat: 19:02)Graphifex Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana ait olan instagram beğeni, yorum, takipçi, kimler takip etmiyor sistemi sitem var. Fakat cookies ekli değil, yani takip edecek bot veya kullanıcı yok, yüklemeyi düşündüm biraz zor, manuel eklemeyi düşünüyorum. Sistemi birçok kez denedim. şuana kadar 3bin takipçi 620 beğeni 150 yorum yapıldı. Fakat bende önermiyorum çünkü siz sisteme girdiğiniz isim şifre toplanıp, cookies yerine giriyor, başkaları takipçi kasarken sizde onun kurbanı oluyorsunuz. Ben sadece zaman geçirmek için açtım, kimseyle paylaşmıyoruz siteyi.

Aynen benmde panelim var :) ama bende önermiyorum
C O M E B A C K 
O n l i n e 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hile gereksiz. Ghost user kazandırır. Popüler sayfalara para ödeyerek reklam yaptırmalısınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir tane biliyorum hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sisteme girdikten sonra takipçi yaptıktan sonra şifrenizi değiştirin daha sonra takip ettiklerinizi çıkın sonra daha takip etmezsiniz.

Kod:
www.seonline.com
tavsiye edebilirim.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

eXpertBoss -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping