Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eklentileri 1.8 Sürümüne Çevirme (Uyarlama) İşlemi [Videolu Anlatım - R. Anlatım]
Videolu anlatım:
Merhaba arkadaşlar,
Ben SmorqAngeL.
Bu gün sizlere eklentileri 1.8 sürümüne çevirme (uyarlama) ile ilgili bir video çektim. umarım beğenirsiniz. iyi seyirler.

Resimli Anlatım :
Kod:
http://www.destek.mybb.com.tr/showthread.php?tid=12421
Not : Videolu anlatım bana aittir. Resimli anlatım xpserkan 'a aittir. " 18 " yazarken * koymasanız bile eklenti çalışır. tarafımca test edilmiştir. İyi Forumlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler,Eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rica ederim. Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-07-2017 Saat: 13:06)SmorqAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Rica ederim. Teşekkürler.

Bilmeyenler İçin Yararlı Konu Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık teşekkür ederim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rica ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tüm eklentiler için geçerli değildir , bazı eklentilerin bir çok yerinin uyarlanması lazım .
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-07-2017 Saat: 20:14)LogiTeCh Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tüm eklentiler için geçerli değildir , bazı eklentilerin bir çok yerinin uyarlanması lazım .

Aynen öyle..
Alıntı:Eklenti sürümü yükseltmek 1.8 sürümünde tam anlamı ile stabil çalışacağı garantisi verilmemekte çünkü, bilindiği gibi tema ve şablon sisteminde oldukça fazla değişiklikler yapıldı ve kimisi sorunsuz çalışırken kimiside aktif etseniz dahi görevini yapamayabilir. Bunun için de bizler elimizden gelen gayreti gösterip güncellenen eklentileri forumda paylaşacağız veya kendimiz bir şekilde uyarlamaya çalışacağız. Sürüm yükselttiğimiz halde çalışmıyorsa eğer yapacak birşey yok, güncellenmesini beklemekten başka ya da kendimiz güncellemekten başka..
Kod:
Hatırlatma: Bazı eklentilerin çalışabilmesi için PluginLibrary eklentisini yüklemeniz gerekmektedir. Ama PluginLibrary eklentisi 1.8 ile uyumlu olmadığı için bu konudaki gibi güncellemeniz gerekmektedir.
Arkadaşlar şu an Mybb 1.8 de çalışmayan eklentiler çoğunlukla ajax kullanan eklentilerdir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping