Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Youtube video hkk.
Arkadaşlar, ben metin2 videoları çekip youtube kanalıma koymak istiyorum. OBS ve premiere pro programlarını yükledim. OBS ilk başlarda pencere yakalama çalışıyordu, şimdi çalışmıyor. O yüzden program değiştirme kararı aldım. Premiere pro üzerinde alıştırmalar yapıyorum, kendimi geliştireceğim.
Önerdiğiniz programlar var mı? Şöyle bir şey istiyorum, soldan kayarak gelen bir sosyal medya yazıları. Bunu hangi program ile yapabilirim? Vegas pro ile yapılabilir mi? 
Ayrıca, ses olmayacak o yüzden ses programlarını söylemezseniz sevinirim.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Manycam
Adobe After Effects
Bunları deneyebilirsiniz...
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Filmora tavsiyem çoğu youtuber bunu kullanıyor .
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam, manycam sanırsam webcam programı. Webcam da kullanmayacağım :)
Sadece video ve ses olacak. After effects biraz karışık. Ama öğreneceğim.
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 22:41)kraljmehmet Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam, manycam sanırsam webcam programı. Webcam da kullanmayacağım :)
Sadece video ve ses olacak. After effects biraz karışık. Ama öğreneceğim.

Çok saçma olduğunu biliyorum ama çok basit bir şekilde kayan yazı eklenebiliyor :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Video çekme programı istersen;
Oyun içi video için Nvidia'nın kendi programını öneririm.
Masaüstü için OBS, Camtasia Studio ve Bandicam iyidir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edward adminim, OBS çok güzel kullanıyordum. Fakat, pencere yakalama da oynadığım oyun gözükmemeye başladı. Hatasını çözemedim. Eğer çözemezsem camtasia geçiş yapmak istiyorum.
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Camtasia'yı ben de kullanıyorum. Sesi vs. hepsini ayrı kaydettiği için uğraşmama gerek kalmıyor.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 22:53)kraljmehmet Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Edward adminim, OBS çok güzel kullanıyordum. Fakat, pencere yakalama da oynadığım oyun gözükmemeye başladı. Hatasını çözemedim. Eğer çözemezsem camtasia geçiş yapmak istiyorum.

Yeni bir sahne açarak tekrar dene. Oyun yakalama değil de Ekran Yakalamayı seçerek dene yada. @rayray93
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 22:57)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-07-2017 Saat: 22:53)kraljmehmet Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Edward adminim, OBS çok güzel kullanıyordum. Fakat, pencere yakalama da oynadığım oyun gözükmemeye başladı. Hatasını çözemedim. Eğer çözemezsem camtasia geçiş yapmak istiyorum.

Yeni bir sahne açarak tekrar dene. Oyun yakalama değil de Ekran Yakalamayı seçerek dene yada. @rayray93

Adminim, yeni sahne açarak denedim, oyun yakalama yapmıyorum zaten, pencere yakalama yapıyorum. Ekran yakalama yapınca masaüstünü komple alıyor. Ben sadece oyun penceresini almasını istiyorum.
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 22:59)kraljmehmet Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Adminim, yeni sahne açarak denedim, oyun yakalama yapmıyorum zaten, pencere yakalama yapıyorum. Ekran yakalama yapınca masaüstünü komple alıyor. Ben sadece oyun penceresini almasını istiyorum.

Montajlarken kesersin ?
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-07-2017 Saat: 23:02)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-07-2017 Saat: 22:59)kraljmehmet Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Montajlarken kesersin ?

Benim ekran çözünürlüğü biraz küçük olduğu için, alttaki şeye ne deniyorsa, oyun onun altında kalıyor. O yüzden kesemiyorum.
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
vegas pro 13 edit için tavsiye ederim. Çekim için fraps. vegas bilmiyorsan vegas dersleri var youtubede alpertunga izle
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vegas pro gayet iyi istediğin her şeyi yaparsın kavrarsan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@metehandurmus size öm atacaktım fakat kotanız dolmuş. Şimdi sizin önerdiğiniz video çekme programı nedir hocam?
Kullandıklarınızı söyler misiniz?
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaptığın işe göre program kullan. İki efekt ekleyeceğim diye boşu boşuna premiere pro öğrenme. Öğren de kullanma, premiere bazı işlevleri aşırı kolaylaştırdığı gibi basit işleri de zorlaştırır. Vegas pro katiyen kullanma.

Video çekme işini de istersen fraps ile çöz hiç farketmez. Metin2 zaten çok kaliteli olmasına gerek var mı bilemem. Onun dışında Action! var steamde indirimlere giriyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler önerileriniz için. Premiere pro çok karışık indirdim birkaç ayarını karıştırdım. Fraps biraz kötü, Action! programı ise ücretli, bunu indirirsem cracklı indiririm.
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel..
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel #