Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LG G2 / GM 4G ?
Öncelikle Hayırlı Bayramlar dilerim ,

Elimde LG G2 İle GM 4G Dual var birisini satıcam hangisi yedek olarak kalsın daha iyi iş görür ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
G2 İş görür diye düşünüyorum. Size de iyi bayramlar hocam.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı bayramlar. G2'yi satmamalısın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Size de hayırlı bayramlar, G2 kalsın bence.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
G2 Al Derim Performans bakımından
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
GM 4.Performans bakımından G2 yi geride bırakcak bir telefon.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-06-2017 Saat: 20:22)leojely Nickli Kullanıcıdan Alıntı: GM 4.Performans bakımından G2 yi geride bırakcak bir telefon.

GM'nin hiçbir telefonunu sevmiyorum açıkçası. Direk bir kusuru oluyor. GM kalırsa 4-5 ay sonra sıkıntılar yaşarsın diye düşünüyorum.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
GM 4G Kullanıyorum G2 elinde kalsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel çekmişsin fakat çok uzun zaman oldu Tolga, halen bir düşüncen varmı veya telefon elinde mi bilmeden yazıyorum. Perfomans'a önem veriyorsan elinde GM4 kalırsa daha iyi olur perfomansı çok iyi. Fakat görünüş olsun sonra biraz da büyük olsun elimede yakışsın diyorsan LG G2 elinde kalabilir. Çok oyun oynuyorsan gm4 iyidir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-11-2017 Saat: 15:41)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güncel çekmişsin fakat çok uzun zaman oldu Tolga, halen bir düşüncen varmı veya telefon elinde mi bilmeden yazıyorum. Perfomans'a önem veriyorsan elinde GM4 kalırsa daha iyi olur perfomansı çok iyi. Fakat görünüş olsun sonra biraz da büyük olsun elimede yakışsın diyorsan LG G2 elinde kalabilir. Çok oyun oynuyorsan gm4 iyidir.

Tolganın güncel çektiği zaman ; 27-06-2017 :)
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Farkındayım Murat? Tolga kararları geç verir. Bununda farkındayım. İlk yazdığım cümleye bakarsan anlarsın..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping