Bi nevi tanışma konusu.Forumda yeniler var,buralara yeniden dönüyorum :) Tanımayan kalmasın.Ayrıca diğer forumlarda tanıtım konularını burdan kopyala yapıştır yapabilirim :D
Şöyle kısa bir özet geçip detayları alta yazarım
İLGİ ALANI (BİLİŞİM)
Not: Editör sıkıntısı yüzünden konuyu defalarca defalarca yeniden yazdım.Baya bi hatalı cümle var.Görmezden gelirseniz sevinirim...Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Şöyle kısa bir özet geçip detayları alta yazarım
Alıntı:İsmim ....16 yaşındayım. Asosyal bir çocuk olarak internette vakit öldürüyorum.Tam 10 sene önce bu aralar bilgisayar alınmıştı.O gün bugündür bilgisayar ile iç içeyim.
4 senedir kodlama ve proglamlama ile uğraşıyorum.Bu 4 sene içerisinde çeşit çeşit ekibim oldu heralde bi 70 80 ekipte çalışmışımdır.Genellikle forumlarda takılırım.Boş zamanlarda localhost üzerinden çeşit çeşit çalışmalar yapmaktayım.Çalışmalardan sıkıldığım vakit oyun oynamakla meşgul olurum.Zamanında S2 Son Silah oynardım bilenler çıkar illa ki.Şimdi de Leagues Of Legends oynamaktayım.
İLGİ ALANI (BİLİŞİM)
- -MeeGo/Maemo, Tizen, Jolla, Firefox OS ve benzeri Linux tabanlı mobil işletim sistemleri
- -Linux sunucu yönetimi; ayarlaması, izlemesi. Sıkılmadan günlük kayıtlarını okumak. Dahası bir de bundan zevk almak.
- -Python, Qt, Qt Quick/QML, Web teknolojileri ve betikler (Bash). Sürümleme sistemleri. (SVN ve GIT)
- -IDE‘ler ve Groupware/CRM çözümleri. Sosyal CRM yaklaşımları; bunların arayüzleri ve kullanıcıların tepkileri.
- -Yüksek teknoloji elektronik: Araç-içi Linux çözümleri ve Giyilebilir Bilgisayarlar (Wearable Computers). Google Glass, gibi.
- -Oyunlar. Oyuncular, topluluklar, oyun sektörü/oyuncu ilişkisi. Özellikle de alışılmışın dışında, mobil odaklı veya salon odaklı/doğrudan etkileşimli (Kinect, Move gibi) oyunlar, Tür olarak RPG’ler ve Strateji/Tycoon oyunları.
- -MUD oyunları. Hem nasıl çalıştıkları, hem de nasıl bir tane yapılacağı.
- -Genel anlamda IT kültürü. Ekranı olan her şey. Ekranı olmayan ama Internet ‘e bağlanabilen her şey. Tıklanabiliyorsa, dokunulabiliyorsa, muhtemelen elektrikle çalışıyorsa.
- -Valve Steam Translation Server'da belirli ödüller karşılığı çevirmen
- -Bilgisayar Toplama Rehberi.Diğer adıyla bilgisayar parçaları.
- -Bilim kurgu filmleri ve kitapları. Özellikle de eski bilim kurgu filmlerini tekrar izlemek, karşıtlıkları bulmak. (Bu konuda Brazil pek iyidir mesela)
- -Ekonomi ve şirketlerin nasıl çalıştığı. Favori ürünlerimin nasıl üretildiği, parçaların nereden geldiği, hangi yöntemlerin uygulandığı, görev paylaşımının nasıl yapıldığı, nasıl reklam edildikleri ve nasıl kâr döndürdükleri.
- -Elimden geldiği kadar Amerikan kültürü; Filmler, karakterler ve biraz da mutfağı.
- -İşin gerçeği biraz da mecbur kalarak; Amerikan edebiyatı.
- -İlginç, eğlenceli olabilecek her şey. Anlatılmaya değebilecek her hikaye, gidilmeye değebilecek her yer, yaşanmaya değebilecek her şey.
- -Ruhi Çenet Videoları
- -Technopat
- -Donanım Arşivi
- -Donanım Haber
- -Webtekno
- -Jahrein
- -Oyunbros
- -Fail Army
- -NYGMA
- -Orkun Işıtmak
- -Berkcan Güven
- -Anakart: Intel H81M DDR3 1600 Mhz
- -Ram: 1x 4GB Crucial 1600Mhz 1x 8GB GSKILL RipjawsX 1600Mhz
- -Ekran kartı: Zotac GTX1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit
- -İşlemci: Intel i3 4170 3.70 Ghz
- -HDD: Western Digital Blue 7200 RPM 64 MB 3.5"
- -Telefon: Asus ZenFone 5
- -Kullandığım Araçlar: Adobe Dreamweaver CS6,Adobe Muse CC 2015,Xamp,Google Web Designer,Adobe Photoshop CS6 Extended,Microsoft Game Studio,Mirosoft Build Tools 2015.
- -Telif hakları: Hiçbir girdinin yasal olarak telif hakkı yok, ancak okuyucudan kibar olup kaynak belirtmesi, doğrudan c/p etmemesi beklenir. Kullanıcı kaynaklı içeriklerde (yorumlar gibi) içeriği paylaşan kullanıcı içeriğin üzerinde hak iddia edemez, ancak içeriğin tüm sorumluluğunu aldığını peşinen kabul eder.
- -Gizlilik politikası: Yönettiğim sitelere tüm erişimlerin, yorumlarda kullanılan e-posta, IP adresi gibi bilgilerin kayıtları, istatistik ve yasal ihtiyaç halinde kullanılmak amacıyla süresiz olarak saklanır. Ancak normal koşullarda asla üçüncü kişilerle paylaşılmaz, reklam amacıyla kullanılmaz.
Not: Editör sıkıntısı yüzünden konuyu defalarca defalarca yeniden yazdım.Baya bi hatalı cümle var.Görmezden gelirseniz sevinirim...Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.