Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telefon alacağım tavsiye lazım.
Herkese merhabalar hayırlı Cumalar dilerim öncelikle, akıllı telefon alacağım fakat çok kararsız kaldım.
Birinci plan olarak LG G5 düşünüyorum ancak ikinci planım da olmak zorunda. Bütçe sıkıntısı falan olur son zamanlara doğru o yüzden ikinci planda yapmak mecburiyetindeyim. 1500 TL veya 1000 TL'lik telefonlar olabilir. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
LG düşünüyor isen LG K10 Lite bak derim bende var şuan ve memnunum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler inceliyorum. Farklı tavsiyeleri de bekliyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
S6 al derim s6 da iyi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
LG stylus ala bilirsin güzel telefon.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2017 Saat: 15:31)Yusuf K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhabalar hayırlı Cumalar dilerim öncelikle, akıllı telefon alacağım fakat çok kararsız kaldım.
Birinci plan olarak LG G5 düşünüyorum ancak ikinci planım da olmak zorunda. Bütçe sıkıntısı falan olur son zamanlara doğru o yüzden ikinci planda yapmak mecburiyetindeyim. 1500 TL veya 1000 TL'lik telefonlar olabilir. Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum :)

Vestel Venüs Z10'un çıkmasını bekle derim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sony Xperia e5 Öneririm 900 - 1000 TL Arasında Olması Gerekiyor Fiyatı. Şuan Ben Kullanıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
LG Stylus'u inceliyorum, Vestel tercih etmeyeceğim büyük ihtimal, Xperia'yı da incelemeye alacağım.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2017 Saat: 16:01)Yusuf K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: LG Stylus'u inceliyorum, Vestel tercih etmeyeceğim büyük ihtimal, Xperia'yı da incelemeye alacağım.

Asus düşünebilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İphone 5 eklersen az daha alırsın
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Xiaomi Mi 6. 1500 lira fiyatıyla şu anki 4000-5000TL'lik telefonlara kafa tutuyor.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Ainsworth ben de öyle düşünüyorum fakat Çin malı olması endişelendiriyor :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hiç endişelendirmesin bence. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hiç Lg lere İphonelere fln karışma onlar boş iş bence :D En iyisi Google Pixel yada Huawei Honor 5C Dieğr Adıyla Huawei GT3 Öneriyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaan N1 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? @#CrawL @Ainsworth @Murat#Baykam @hakan25 @MrTom @Dream41 @aLoNe12 @smalark
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hiç kullanmadım bilmiyorum ama Türk yapımı telefondan hayır gelmez.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaan mı ? İsmi Bile Biraz İlginç GeneralMobile Öneririm Ama Kaan Kötü. Arkadaşım kullanıyor 1 koltuktan aşağıya düştü 2 dk da camı kırıldı ( koruma camı da veriyorlar )
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Xiaomi tabii ki gidip Venüs mü alacaksın :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2017 Saat: 18:55)Yusuf K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaan N1 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? @#CrawL @Ainsworth @Murat#Baykam @hakan25 @MrTom @Dream41 @aLoNe12 @smalark

Kaan N1 Türk malı değil. Sadece arka yazı kaan şeklinde değiştirilip servis ediliyor. Youtube'da ararsan bulursun. Ama iş görür gibi duruyor. Tabi göreceğin işe bağlı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
LG tavsiye etmiyorum şahsen. Tek sevdiğim telefonu G2. Gerisi hep sorunlu oluyor. Neden diye sorarsanız telefoncuyuz tamirini yapıyoruz. Dedikleri gibi Xiaomi tavsiye ederim. Ekonomik, performanslı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping