Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek.10tl.net Teması Çalınmış, Paylaşılmış (İnternette Dolaşıyor)
@metehandurmus

Kod:
edit.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Daha yenimi öğreniyorsun? ayrıca bunu özeldende bildirebilirdin, muakkak çalındığından haberi vardır..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2017 Saat: 20:20)Hulevoftion Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha yenimi öğreniyorsun? ayrıca bunu özeldende bildirebilirdin, muakkak çalındığından haberi vardır..

Buradan bildirdim ki bilmeyenlerde öğrensin, ben yeni öğreniyorum buna bir itirazın mı var?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Öğrenmesine ne gerek var ? itirazım yok.. neyse kapatalım konuyu..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bilmeyenler öğrensin derken beleşçilerede fırsat koydun.Konu açmana gerek yoktu bende buna benzer konu açtım zamanında kilitlediler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yetkili bölümünde bu konunun aynısı vardı paylaşana engel olmadıktan sonra paylaşılsa ne olur paylaşılmasa...
PGM
Teşekkür verenler:
Şimdilik linki kaldırıyorum ve konuyu kapatıyorum. Gerekli açıklamayı vs. vs. üst yetkililer yapar.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
/İki kere yazılmış.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:iyib -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping