Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB Üye Botu - Paylaşıldı

Not: İndirdiğiniz Temayı Aktif Edip Kullanınız. Admin Panelinden Üyelik Açmadığından Böyle Ayarlar Gerekiyor.

Videodaki Bahsettiğim Temanın Ve Botun İndirme Linki:
Üye Botu & Tema Linki:
Kod:
http://dosya.co/z40p2qtsrd0g/UyeBotu.rar.html
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gereksiz bir bot bunun faydası yok aksine zararı vardır
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bot tavsiye etmem,Hem forumun görüntüsünü bozar. Hemde Red0x 'in dediğide doğru..
"Gereksiz bir bot bunun faydası yok aksine zararı vardır"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlla ki bi yerde işimr yarar,Eyvallah.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Örnek olarak Otomatik kısmına tıkladığımızda bir kutu çıksın
《 Üye Sayısı 》
《3467》Üye
《3467》Üye Başarıyla Oluşturuldu.

Anladınız değilmi hocam.Ya Da TXT kutusu açıp üye isimleri yazıp ta otomatik'e bağlaya biliriz. (Ki Bi Çok Uzun Sürer)
--
Bu fikri sonuna kadar destekliyorum başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2017 Saat: 10:28)Keisly Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Örnek olarak Otomatik kısmına tıkladığımızda bir kutu çıksın
《 Üye Sayısı 》
《3467》Üye
《3467》Üye Başarıyla Oluşturuldu.

Anladınız değilmi hocam.Ya Da TXT kutusu açıp üye isimleri yazıp ta otomatik'e bağlaya biliriz. (Ki Bi Çok Uzun Sürer)
--
Bu fikri sonuna kadar destekliyorum başarılar.

Yukarıda bahsettiğin gibi olacak otomatik kısmı zaten. TXT olayına gelirsek isimleri metin belgesinden çektirtip üyelik açtırmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam uygulamanızda özel durum oluştu diyip devam diyorum yine aynısı geliyor ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2017 Saat: 12:42)pro35x Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hocam uygulamanızda özel durum oluştu diyip devam diyorum yine aynısı geliyor ?

Devama tıklayınca çalışması gerekiyor alttaki "durum" kısmına göre kullanıyorsun değil mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@MrTom @Keisly Ben kendi yaptığım programda txt ile çekmedim isimleri program direk kendisi oluşturuyor isimleri şifreleri mail adreslerini projeyi bulamadım silmişim kısa zamanda belki yenisi yapar sizlere sunarım şuan yaptığım program için link aşağıda.
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=90289
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2017 Saat: 12:49)MrTom Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2017 Saat: 12:42)pro35x Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hocam uygulamanızda özel durum oluştu diyip devam diyorum yine aynısı geliyor ?

Devama tıklayınca çalışması gerekiyor alttaki "durum" kısmına göre kullanıyorsun değil mi ?

durum onaylandı diyor ama bu hata cıkıyor 

ldXG6Q.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2017 Saat: 12:58)pro35x Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2017 Saat: 12:49)MrTom Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

durum onaylandı diyor ama bu hata cıkıyor 

ldXG6Q.png

Programı yönetici olarak çalıştırın belki düzelir düzelmez ise .Net Framework 4.5 yükleyin.

(29-04-2017 Saat: 12:56)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @MrTom @Keisly Ben kendi yaptığım programda txt ile çekmedim isimleri program direk kendisi oluşturuyor isimleri şifreleri mail adreslerini projeyi bulamadım silmişim kısa zamanda belki yenisi yapar sizlere sunarım şuan yaptığım program için link aşağıda.
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=90289

Öylede mantıklı olabilir :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten Yüklüymüş Hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pc'niz hangi marka + Yazılım Microsoft kadar kaliteli olmadığından dolayı Virüs programlarını devre dışı bırakın virüs bulmuş olabilirler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping