Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bana attığınız grafik istekleri hk.
Konulara grafik için ekliyorsunuz (etiketliyorsunuz) yazayım dedim:
* Teog denen baş belası yüzünden forumla etikleşimimi biraz daha kısıtladım. Yani girersem kendimi alamıyorum bu nedenle çok bakamıyorum. Tasarım işlerine nisan sonunda devam edicem.
Lütfen bu aralar bana grafik isteği atmayın atsanız da bakma olasılığım çok düşük.
Umarım anlayış gösterirsiniz :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
başarılar dilerim sınavında bu konuda destek vermekte veya vermemekte bence özgürsün yönetim yetkini alırmı bilemeyiz ama yeniden bekliyoruz kolay gelsin iyi çalışmalar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alırsa sıkıntı yok yetki delisi değilim fakat dönüşüm güzel olacak ;)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir Mazeretin Oduğu İçin Yetkin Alınmaz Ancak Bunu Adminlere Bildir. Sınavında Başarılar Dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam başarılar, geri dönüşünü bekliyoruz. Yazın eğer müsait olursan bir youtube kanalına ders videoları atarsan sevinirim hocam. Lazım oluyor bildiğim kadarıyla hep aynı şeyleri yapıyorum. Seviliyosun <3
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürler :) Ders videosu için ayrı bir kanal olabilir tabii ki neden olmasın :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping