Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Virüs programları hk.
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=89850&pid=579669#pid579669
@Adolf
Konular hemen kapandığı için yeni konu açmak zorunda kaldım.Lütfen yetkililer bunlada ilgilensin küçük birşeye hemen konular kapanıyor...
Eset'in en iyi virüs programı olduğunu,en büyük veritabanına sahip virüs programı olduğunu nerden çıkardınız.
https://www.chip.com.tr/haber/en-iyi-9-bedava-antivirus-programi-secildi_31708.html
Yasal olarak şu listedekileri kullanabilirsiniz.360 total security önerimdir...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana göre en iyi sizler için değilse sıkıntı yok.Ben suçlu aramadım sizde aramayın.Her konuda hatamı bulmaya calışıyorsunuz.Bir yorumda görmüştüm kopyalayıp yapıştırdım.Size göre en iyi oysa devam edin onu kullanmaya bana göre en iyi bu.Zevkler tartışılmaz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Net bilgi isteyen birisine zevkinizle cevap vermeniz mantıklımı sizce...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-03-2017 Saat: 21:24)Adolf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana göre en iyi sizler için değilse sıkıntı yok.Ben suçlu aramadım sizde aramayın.Her konuda hatamı bulmaya calışıyorsunuz.Bir yorumda görmüştüm kopyalayıp yapıştırdım.Size göre en iyi oysa devam edin onu kullanmaya bana göre en iyi bu.Zevkler tartışılmaz...

Arkadaş virus programlarıyla ilgili bir içerik paylaşmış hocam.Önceki konu çok fazla uzadığı için kilitledim zaten. Dahada uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Paylaşım için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu kitleme meselesi fazla uzamış sanki, bu konu hakkında daha fazla konuşmaya gerek yok bence görevi ve yapması gereken bir yetkili saygı duyacağınızı umuyorum. Konu hakkında bilgi için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaw virüs programı neymiş :)

kullanma manuel olarak sil :)

kullandıklarım

ComboFix

Adwcleaner başkada yok combofixle tararım virüsler gider .. adwcleaner ilede kökünden kaldırırım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping