Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proje yardım edebilecek ?
Şimdi aklımda bir proje var. Böyle aranan sözlerle ilgili gibi olucak. Mesela G harfiyle başlayan hayvanlar falan. Araştıran çok oluyor. Buna benzer sözcüklerin biriktiği bir site olacak. Fakat bana gerek şey çizdiğim forum temasının kodlanması olucak. Yardım ederseniz güzel bir proje olabilir.
@#Power
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ayrıca hayvanın tanıtımı Türkçe ve ingilizce şeklinde olursa güzel hit alabilir site.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-02-2017 Saat: 00:09)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ayrıca hayvanın tanıtımı Türkçe ve ingilizce şeklinde olursa güzel hit alabilir site.

Öyle olacak zaten. Aklımda canlındırdığım bir düzeni olacak.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yardımcı olabilirim.
Özel mesajdan iletişime gçein.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle siteler var zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-02-2017 Saat: 21:28)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle siteler var zaten.

Sen de haklısın reyiz...
Ama destek forumu da çok belki aradan çıkabiliriz
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-02-2017 Saat: 23:07)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-02-2017 Saat: 21:28)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle siteler var zaten.

Sen de haklısın reyiz...
Ama destek forumu da çok belki aradan çıkabiliriz

2017'de böyle şeyler için uğraşmaya değmez. Snapchat'in hikaye özelliği gibi bomba yaratıcı bir şey bulacaksın anca öyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping