https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WmAracı üyeliği olan arkadaşlar
Arkadaşlar merhaba,
Bundan yaklaşık 1 2 ay önce wm aracında multi hesaptan ban yedim.Multi hesap gibi birşey söz konusu değil 2 3 sene önce leojely adında bir hesabım vardı yaş yüzünden banlandı.Yazın bir hesap açtım 1 2 ay kullandım dediğim gibi ban yedim.Adminlerle iletişim sayfasından mailden ne kadar iletişime geçmeye çalışsamda bir türlü başaramadım.Wmaracı üyeliği olan arkadaşlarım yöneticilere özel mesaj atıp bu konunun linkini verip leojely38@gmail.com adresine mail yollayabilirler mi sorabilirmisiniz ? Forumda danışmam gereken birsürü konu var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O tarz forumlardan takılmadığımdan üyeliğim yok :/
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim üyeliğim varda konuyu anlamadım ben tam olarak ne yapmamı istiyorsunuz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-02-2017 Saat: 17:30)Moody Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim üyeliğim varda konuyu anlamadım ben tam olarak ne yapmamı istiyorsunuz?

Hesabım gereksiz yere ban yedi ve yöneticilerle irtibata geçmem gerekiyor.İletişim sayfasından ve maillerinden geçemedim."Wmaracı üyeliği olan arkadaşlarım yöneticilere özel mesaj atıp bu konunun linkini verip leojely38@gmail.com adresine mail yollayabilirler mi sorabilirmisiniz ? Forumda danışmam gereken birsürü konu var"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
wmaraci çoğu forumdan daha kararlı bir website yani ban atiysa açmasi imkansiz gibi.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
WMAracı Türkiye'nin en büyük forumlarından biri. Ban açılması “ İmkansız ” ayrıca bizde ban alabiliriz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
webmaster sitesinin moderatörüyüm orda bile dolandırılıcıktan banlanmışsınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform