Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üyelere Soru: Vbulletin Forum Kurarsak....
Exclamation 
Vbulletin forum kurarsak sizce tutar mı ? Tutma imkanlarını neler ? 10TL.NET Üyelerini mesaj atmaya davet ediyoruz :)
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence riskli bir iş çünkü bir tutturamazsan lisansı için verdiğin paraya yazık olur :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum işleri bitti bana sorarsanız :) Belirli bi kitle var sadece. Yani mesela forumu tanıtırsan her yerde oyunlar falan filan hepsiyle ilgiliyse tutabilir. Ben güvenmediğim forumda takılmam. Bu forum kaliteli sadece ondan buradayım. Yapacaksanız kaliteli yapın :) Kenara atarsanız bir şey beklemeyin diyebilirim :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tutmasına bağlı ;
Eğer içeriğiniz genel ise tutma ihtimali var , fakat bir oyuna yoğunsanız onunda tutma ihtimali var fakat sizin sitenizin aktifliğine bağlılığına değişiklik göstermekte .
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
vbulletin bir avantaj ama tutmasını sağlıyacak forum sistemi değil içeriğidir. Googleda başı çekmek yeterli :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet içerik önemli reklamda önemli ama genel forum tutar mı bilemiyorum ?
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-02-2017 Saat: 20:59)isimsiz.. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet içerik önemli reklamda önemli ama genel forum tutar mı bilemiyorum ?

Genel forumun tutması yılları alır belki 2-3 yıl öle hemen kurayımda 1-2 ayda tutar diye beklemeyin çünkü hali hazırda tutmuş forum çok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli olan Vbulletin ya da başka bir forum sistemi değil hocam. Üye geldiğinde, aa bak Vbulletin varmış burada, artık hep buradayım demez. Forumun içeriğinin üyenin ilgisini çekmesi lazım. Alışagelmiş webmaster forumu görünce üye bir fark olduğunu sanmaz, terk eder siteyi yani. Kendini üyenin yerine koyarak cevapla bu soruyu. Sonuçta sende başka foruma üye olurken onları yaşıyorsun. İlgini çeken şeyi öğren.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynen @ByPiskan
doğru diyorsun @skyv5
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Paranıza yazık *+* Fakat reklamın pek fazla etkisi olmaz mesela ben reklamlara bakmam çünkü Adblock kullanıyorum :+
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Canım sıkılıyor elimde siteler var lisans var boşta :D
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Değişen birşey olacağını pek zannetmiyorum.Hem de vbulletin multi forum sistemleri şuan da piyasada yok çıkartılması felan çok pahalı olur adminimizide düşünmek lazım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping