https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nitrado'Dan Uzak Durun (Verdikleri Cevaba Bak Hiç Utanmıyorlar Galiba)
eJNK.png
Yazıklar olsun. Koskoca şirketsiniz be bunca insan mağdur durumda verdiğiniz cevaba bak. Helal olsun.
Herkesi uyarıyorum;
Nitrado'dan web hosting, domain, oyun hosting hiç bir şey almayın.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam zaten konu açmamışmıydınız ? Konuyu güncelleyebilirdiniz kirlilik oluyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2017 Saat: 22:29)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam zaten konu açmamışmıydınız ? Konuyu güncelleyebilirdiniz kirlilik oluyor.
Tekrar vurgu yapmak istemiş olabilir bence.. Önemli bir konu millet bunlara para veriyor. Bence sakıncası yok...
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet ben kıdemli yetkilileriyle de kavga bile etmiştim bir kere.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benle telefon konuşmaları var ağır tartişma oldu ben onermem
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgilendirme için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil konu paramız, boşu boşuna şunlara para vermeyin gidin türk firmalardan alın.

Şimdiki cevaba bakar mısınız?

I9A9.png
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Utanılacak bir durum yok ortada adamlar en azından dürüst. 3-4 yıldır Nitrado kullanıyorum ve hiç tartışma yaşamadım sorunda yapmadılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-02-2017 Saat: 11:07)MrTom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Utanılacak bir durum yok ortada adamlar en azından dürüst. 3-4 yıldır Nitrado kullanıyorum ve hiç tartışma yaşamadım sorunda yapmadılar.

Evet haklı bazı firmalar yine aynı nitrado gibi ama oyalamaya çalışıyor bu adamlar en azından dürüst yapacak birşey yok hocam bir su için artık iş işten geçmiş gibi görünüyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-02-2017 Saat: 12:41)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2017 Saat: 11:07)MrTom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Utanılacak bir durum yok ortada adamlar en azından dürüst. 3-4 yıldır Nitrado kullanıyorum ve hiç tartışma yaşamadım sorunda yapmadılar.

Evet haklı bazı firmalar yine aynı nitrado gibi ama oyalamaya çalışıyor bu adamlar en azından dürüst yapacak birşey yok hocam bir su için artık iş işten geçmiş gibi görünüyor

Hocam bu işi yapmanız için .lua ve .luac bilmeniz gerekiyor. Ben bunları tek tek kodlarken şuan tüm emeklerim boşa gitti :) Sıkıntı değil kodlaması 1 hafta sürer benim için hatta daha iyisini yaparım fakat zor olacak.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam 3 yıldır Nitrado kullanmak ile beraber 1 yıllıkta MTA 2 yıllık ta Minecraft oynuyorum ancak daha önce hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım :( Evet son zamanlar biraz sorunlar çıkmaya başladı. Oyunların dengesini bozan sorunlar umarım bu sorunların kaynağını bulurlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sunucum yandı galiba :D

Stoplanmıyor, startlanmıyor. Hatta panele bile girmiyor :) Bana geçmiş olsun artık..

Yani panel yüklenmiyor şimdide. Hatamızı telafi edeceğiz dediler şimdi ne hale getirdiler :/

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping