20-09-2016 Saat: 17:09
Merhaba arkadaşlar, biliyosunuz ücretli tasarımlar yapmaya başladım ve bu konuda biraz yeniyim. 1.5 haftada 300 Tl gibi bir rakam kazandım. Şu sıralar istekler baya arttı ben stajımdan ve derslerdimden dolayı pek yetişemiyorum bana yardımcı bir arkadaş arıyorum.
Adobe Illustrator ve Adobe Photoshop bilgisi yüksek olsun yeter. Tasarımcı arkadaşa gerekli yerde yardım ederim.
Neden Lion Design ? :
Daha önceden yapmış olduğum çevre sayesinde para kazanmaya başladım. Genellik E-Sports takımı olmak üzere fazlasıyla müşterimiz ve takipçimiz var. Facebook üzerinden "Lion Design" diye aratırsanız sayfamızı bulabilirsiniz.
Peki kazancım ne olacak ?
Yapılan tasarımın %70 gibi bir kısmını tasarlayan arkadaş alacak. Örneğin bir logo 15 Tl 10 Tl sini tasarlayan arkadaş alacak.
Ne tür tasarımlar yapıcaz ? (Gördüğünüz karelerin fiyatı 35 Tl :) )
Gibi Gibi...
Adobe Illustrator ve Adobe Photoshop bilgisi yüksek olsun yeter. Tasarımcı arkadaşa gerekli yerde yardım ederim.
Neden Lion Design ? :
Daha önceden yapmış olduğum çevre sayesinde para kazanmaya başladım. Genellik E-Sports takımı olmak üzere fazlasıyla müşterimiz ve takipçimiz var. Facebook üzerinden "Lion Design" diye aratırsanız sayfamızı bulabilirsiniz.
Peki kazancım ne olacak ?
Yapılan tasarımın %70 gibi bir kısmını tasarlayan arkadaş alacak. Örneğin bir logo 15 Tl 10 Tl sini tasarlayan arkadaş alacak.
Ne tür tasarımlar yapıcaz ? (Gördüğünüz karelerin fiyatı 35 Tl :) )
Gibi Gibi...