Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese teşekkürler :) - Emekli Oldum :D
Artık emekliyim destekde yeni arkadaşların önü açılsın tam bir yıldır yetkiliyim. Bu bana yeter sanırım, desteğe devam gene :D Bazı sıkıntılardan online değildim son bir aydır falan. Hepinizi çok seviyorum, yeni yetkililere hayırlı olsun diyorum...

Şuan geri dönmeyi düşünmüyorum. Ama yanlış anlaşılmasın sürekli 10tr.net'de destek vereceğim bölüm şefi olmasam bile gene içimdeki destek duygusu duruyor...

Sizlere faydalı olabilmişimdir inşallah, hayırlısı olsun :D
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben 2.Seviye için 6 ay falan açıktım . 1 buçuk sene falan oldu benimde.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özel hayatında başarılar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar ve teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Emeğine sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim, yanlış anlaşılmasın ama bende özel hayat yok :) Sıkıntım bu zaten, o yüzden giremedim bazı sıkıntılar yaşıyorum...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sıkıntıları çözmen dileğiyle. Başarılar ...
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birisi daha gitti beyler kime yakıyım sigara
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayatında başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-08-2016 Saat: 18:29)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birisi daha gitti beyler kime yakıyım sigara

Ne yapalım Ertan suç benim online olamadım. Zaten girdiğimde bırakacaktım...

Ertan destek sitesinde durup destek vermek, ortamda bulunmak için yetkili mi olmak gerekmiyor. Zira ben yetkili olmadığım halde gene buralardayım.

Herkese çok teşekkürler.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-08-2016 Saat: 10:38)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-08-2016 Saat: 18:29)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birisi daha gitti beyler kime yakıyım sigara

Ertan destek sitesinde durup destek vermek, ortamda bulunmak için yetkili mi olmak gerekmiyor. Zira ben yetkili olmadığım halde gene buralardayım.

Herkese çok teşekkürler.

Yetkili olmak istiyodum da uzun zaman önce vazgeçtim .d hayatında başarılar kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-08-2016 Saat: 18:12)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-08-2016 Saat: 10:38)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Herkese çok teşekkürler.

Yetkili olmak istiyodum da uzun zaman önce vazgeçtim .d hayatında başarılar kardeşim.

Hatırlıyorum o zamanları ;) Teşekkürler.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping