Anket Başlığı: Sizce Açılmalı mı ?
Evet. MCN ve Youtube Destek yeri açılmalı.
66.67%
6 66.67%
Hayır. Bence hiçbir katkısı olmaz foruma.
33.33%
3 33.33%
Katılımcı sayısı: 9 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Youtube Destek ve MCN Bölümü
(30-07-2016 Saat: 01:09)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kim senin yaşına laf attı anlamadım. Kimsenin yaşını aklımda tutmuyorum ki zaten. Bir şekilde reklam yapmanın yolu bulunur da, bir çözüm bulamazsak vizyonsuzluk hadsafhaya çıkar

yt kanallarına destek gruplarını görmüşsündür, oradaki primciler gelir de bir yolunu bulmaz mı reklam yapmanın

olmuş var sayarak düşünün

Niyetini anladım abi. Benle ilgili bir şey dememişsin. Reklamcılar ile ilgili demişsin anladıgım kadarı ile. Neyse teşekkür ederim. Reklamcılar sıkıntı yapar..
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2016 Saat: 01:27)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-07-2016 Saat: 01:09)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kim senin yaşına laf attı anlamadım. Kimsenin yaşını aklımda tutmuyorum ki zaten. Bir şekilde reklam yapmanın yolu bulunur da, bir çözüm bulamazsak vizyonsuzluk hadsafhaya çıkar

yt kanallarına destek gruplarını görmüşsündür, oradaki primciler gelir de bir yolunu bulmaz mı reklam yapmanın

Niyetini anladım abi. Benle ilgili bir şey dememişsin. Reklamcılar ile ilgili demişsin anladıgım kadarı ile. Neyse teşekkür ederim. Reklamcılar sıkıntı yapar..

Bence bulabiliyorsak bir çözüm bulalım. İyi bir getirisi olacağını düşünerek ben de sunmuştum.

Yasaklarsak, daha cazip gelir. Serbest bırakırsak, nasıl bir kural koyulabilir?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2016 Saat: 15:33)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bence bulabiliyorsak bir çözüm bulalım. İyi bir getirisi olacağını düşünerek ben de sunmuştum.

Bence eğer olursa moderasyon yönetiminden geçerek yayınlana bilir. Eğer sorular var ise bunlar yöneticiye gider onaydan geçip cevabı verilir. Eğer verilemezse üyelerden yardım istenir. Tabi bu çok zor. @rayray93
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-07-2016 Saat: 15:34)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-07-2016 Saat: 15:33)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bence eğer olursa moderasyon yönetiminden geçerek yayınlana bilir. Eğer sorular var ise bunlar yöneticiye gider onaydan geçip cevabı verilir. Eğer verilemezse üyelerden yardım istenir. Tabi bu çok zor. @rayray93

Geldi aklıma onaydan geçirmek ama kim ne kadar uğraşabilir onunla işte. Mutlaka var bir yolu da, nasıl bulacağız orası kafa karıştıran kısım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping