Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apple'ın Ucuz mu ucuz telefonu: iPhone 5C
Selamlar!
2. konumla da tekrar sizlerle birlikteyim. Başlıktaki gibi ucuz bir iPhone arayan kimseler için Apple buna sessiz kalmayarak iPhone 5C sürümünü çıkartmış. Bu sayede binlerce iPhone hayranı da bir nebze de olsa heveslerini alabildiler. Ancak şunu söylemeliyim ki eğer büyük kasalı bir telefon arıyorsanız 5C kesinlikle size göre değildir. 6S Plus'ın aksine oldukça küçük bir boyutta ekrana sahip olan iPhone 5C, bununla birlikte nitekim özellikleri de beraberinde düşmüş haliyle getiriyor. Ki fiyatıda tam da bu noktada ucuz oluyor. 4.00 (4) inç ekran boyutuna sahip olan 5C'ler küçük ve rengarenk iPhone arayanların rüyası olmuş durumda.

yeni-iphone-5c-ozellikleri-fiyati-5.jpg

iPhone 5C teknik özellikleriyle tanışın;

Kamera: 8 Megapixel
RAM Bellek: 1 Gigabyte (GB)
Çözünürlük: 640x1136
Özelleştirilmiş Renk Seçenekleri: Beyaz, Sarı, Mavi, Yeşil, Pembe

Bunun dışında her hangi bir konuda aksaklık yaşatacak bir telefon olduğunu düşünmüyorum ancak ben bu güne kadar ne 5C ne de 5S kullandığımdan dolayı tam da emin değilim. O nedenle sizden bir tavsiyem olsun, telefona çok fazla uygulama yüklemeyin, ısındırmamak için elinizden geleni yapın, ısınınca kapatın ve soğuyana kadar bekleyin, şarjdayken telefonu kullanmayın. Bunlara harfiyen uyduğunuz sürece kesinlikle normal şartlar altında problem unsuru ortaya çıkaracak bir telefon değildir. Zira Apple bile bu kadar ucuz bir telefon olsa bile bozulmasını istemeyecektir, kanımca. Haricinde benim için tek kötü yanı iPhone 5 ve öncekilerde olduğu gibi Ana Ekran Düğmesi(tabirinizle Phone tuşu)nin ortasında ufak ve ovalleştirilmiş bir kare sembolünün yer alması. Bunu ben pek sevmiyorum, nedenini bilmiyorum ancak bana soracak olursanız benim için olumsuz bir yön. Çünkü iPhone 5s, 6s ve 6s Plus'larda artık o ovalleştirilmiş kare sembolü yok, bulunmuyor. Bunu yapmakla bence oldukça iyi yapmış Apple. Bunların haricinde, tamamıyla bembeyaz bir iPhone sevenlere kötü bir haberim daha var. Ne yazık ki iPhone 5C'lerin ön ekranı tamamiyle siyahtır. İsterseniz beyaz rengi seçin, sarı rengi seçin, mavi rengi seçin, yeşil rengi seçin veya pembe rengi seçin. O renkler sadece telefonun arkasını ilgilendiriyor. Ön cam kısmı tamamen uzay grisi temasında. Eğer siz siyah bir iPhone seviyorsanız bu sizin açınızdan elbette ki bir sıkıntı oluşturmayacaktır ancak sizinle aynı fikirde olmayanlar için bir unsur haline de gelecektir elbette ki. Yurt içi fiyatı genel olarak 999,99 ₺ olan (yuvarlama: 1.000 ₺) iPhone 5c'nin en büyük avantajı da bu oluyor. E tabi ki o kadar kötü şeyden bahsetmekten sonra en iyisini en sona saklamanın iyi bir fikir olacağını düşündüm. Ortalama 1.000 ₺ arasında olan bu telefonu kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Orijinal konudur √
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence hiç değmez gm 5 plus 3 katı ve aynı fiyat
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App