https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yetkililer ve Adminlere Sesleniyorum
Merhaba , öncelikle bu bir eleştri degil öneri konusudur herkesin görüşü farkli olabilir ancak şuanda forum forumluktan çıkmış durumda yani sözde '10Tr Destek' yani 10tr de kurulan forumların destek forumu olucagına 'disk nasil taşınır' vb konular olmaya başladi herkes bir yetkili havasına girdi siz yetkili olunca ne olucak size para vermiyorlar havalida olmuyorsunuz bunu belirteyim yaralı konular açiyorsunuz ama her yararli konularda tartışma oluyor yada yok post kasıyorsun gibi olaylar ortaya çikiyor yetkililer forum kurallarını düzenlemeli ve artik 'sert' pozisyona geçmeli forumu adam etmenin tek yolu bu forumun belirli bir içerigi olmadıgı için yakında adsense kullanıyorsanız adsense aylik kontrollerde forumu onaylayamayabilir aynı zamanda seo anlamındada karışık konular açmanız olumsuz etkiliyor bence foruma yeni bir düzen getirilmeli ve 'Destek' ibaresini tekrardan kazanmalı 'Graifker Başvuru Formu , Logo Paylasımı , Nasil Olmus ? , Amerikada Patlama' gibi haberler yada konular açilmamalıdır bence burası sonucta destek forumu disquss olarak tartışılabilir başvurular ise konular halinde açilacagına admin ve yetkili kişilere özel mesaj veya ayrı bir sistem tarafından yollanabilir bence tabi bu konuyuda baltalamaya başlayan olucaktır aynı zamanda cezalar agır olmalıdır ve foruma türkce karakter kuralı getirilmelidir yani türkçe yanlışı olmicak şekilde ağır cezalarla forum üyelerine öğretilmelidir buda size seo'da + katkı sağlar ve admin ve yetkililer lütfen su foruma post'un ne anlama geldigini bir konu ile anlatın herkes bir post kasma havasında ne olucam yok bölüm şefi ne olucam yok grafiker bu gibi yetkiler hak edenlere verilmelidir böyle post kasanlara degil zaten verilmiyorda belirtmek istedim okudugunuz için teşekkürler.. (ingilizce klavye oldugu için birçok harf ve yazım yanlışı yapmışım lütfen bu konuya takılmayınız..)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Katılıyorum +1
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence gereksiz olur zaten aktifliğin en az olduğu zamanlardayız eğer diğer kategorilerde kaldırılırsa zaten pek bir anlamı kalmayacak forumun.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2016 Saat: 00:36)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence gereksiz olur zaten aktifliğin en az olduğu zamanlardayız eğer diğer kategorilerde kaldırılırsa zaten pek bir anlamı kalmayacak forumun.

katılıyorum, forum bayağı bir çökmüş gibi, böyle büyük bir mybb hosting barındırma hizmetinin kaç senelik bu şekilde bir forumu gerçekten can sıkıcı ama sanırım zaman zaman böyle oluyor ama kaldırılmamalı diğer kategoriler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetkililer hakkında yazdıklarına katılıyorum ancak "Forum forumluktan çıkmış" demişsin öncelikle forumun ne halde olduğu seni ilgilendirmiyor bu 1 Disk nasıl taşınır ve benzeri konulara bazen adminlerde yorum yapıyor bu 2 Forumda şuanda aktiflik dusuk olabilir beğenmiyor isen seni tutan yok bu 3 Forumda hiç grafik istek logo istek rank istek tema istek herhangi bir istek konusu ve saire açanlar azaldı, bende bilgisayarım çöktüğü için forumlarıma bakamiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"Disk nasıl taşınılır" sorusuna destek forumunda cevap bulabiliyorsam kurduğumuz ortamdan bence şikayetçi olmamalısın.

Zira admin tarafından söylendi. Artık burası da bir topluluk forumu olma yolunda ilerliyor. Ders kategorilerinin amacı seo muydu sence?

Ayrıca eğer birisi grafikten uzaklaşmışsa kalkıp ona "logo çizeceksin mecbursun" diyemeyiz. Kendi tercihleridir.

Sert davranışı Davranış Analizi bilmeden "havalı" damgasına tabir tutmuşsunuz. Çelişiyor yazdıklarınız.

Ayrıca bu yazdıklarının kendi üstünde uygulanması için olduğuna beni inandır, en yakın zamanda hepsini harekete geçireceğim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:türkçe yanlışı olmicak şekilde ağır cezalarla forum üyelerine öğretilmelidir 
Harika bir türkçe'ye sahipmişsiniz sizde tebrik ederim. Bu arada genel bakışta hiç destek almak için açılan bir konu gördün mü? Hadi onu da geçtim son zamanlarda destek almak için açılan bir konu gördün mü? Birden bire bu şekil konular açarak asıl siz desteği desteklikten çıkarıyorsunuz. 
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumun forumluktan çıkmış olduğunu, kimsenin umurunda olmayacağını ve onların içine çaktırmadan kendini de dahil ederek köşeden köşeden artık işim olmaz diyip uzunca yazılar yazma zahmetine giren arkadaşlar, toplaşın bi çay içelim ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping