Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warez Nedir Bilmeyenler Uçsun Konuya
Arkadaşlar mesela siz bir tema yaptınız ve satışa çıkardınız. Sonra birisi gelip temanın aynısını yaparak ve ya çalarak dağıtıyor. İşte onun dağıttığı tema warez tema. Arkadaşlar mümkünse warez tema kullanmayın. Başkasının emekle yapıp, satışa çıkardığı bir temayı ücretsiz kullanarak sizde bir suç işliyorsunuz. Emeğe saygınız olsun. Zamanında bende warez tema kullandım. Bu yüzden bir çok defa başım belaya girdi. Ama kendi temalarımda warez olarak dağıtıldıktan sonra aklım başıma geldi. Neyse konuyu burda keselim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tr'de w@rez yasak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2016 Saat: 22:22)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10tr'de w@rez yasak.

@ertank konuyu okumadan niye yorum yapıyon ilk önce oku sonra yorum yap
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
W@REZ 'i yanlış tanımlamışsın bir script veya tema düşün onu satın alıp dağıtmak yada çalıp dagıtmaya denir ve adam bunu hayır için degil içine backdoor açar ve sizi mafheter kısacası ancak yeni temalarda lisanslama sistemi kullanılıyor domain adına göre tema normalde var localde calisiyor siteye atiyorsun bu temayi satin al diye yazı cikiyor neyse ama a temasi var ben a temasini kendi kodlarımla kodladım ve dagıttım bu w@rez degildir ama a temasını calip dagıtırsam o w@rezdir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2016 Saat: 22:24)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hepiniz bana çullanmış açığımı arıyorsunuz bulduğunuzdada hemen şikayet edeceksiniz çokmu laf yediniz benden acep neyse biraz zor bulursunuz açığımı, bu arada konuyu okudum arkadaşa tekrar hatırlatmak istedim kafandaki motorları çalıştır az..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2016 Saat: 22:24)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

ikinizin de yorumundan hiç bir şey anlamadım. Biri 10tr.net warez içeriğin yasak olduğunu söylüyor: sıkıntı yok. diğeri konuyu okumadan yorum yapma diyor.

@Enes Bayraktar verdiğin 'a' teması örneği de Warez'e girer diye biliyorum. Sonuçta yeni bir fikir veya yeni bir kod ile yapmayacaksın. Kendi kodlarınla kodlasan bile orjinal tasarımdan pek bir farkı olmayacak. A teması sahibi de margin: 100%; diyecek sen de margin: 100% diyeceksin.

Konu altında tartışma yapmayın. Kurallara uyun. Birbirinizin açığını aramayın. Zeytinyağı gibi üste çıkmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping