Anket Başlığı: Ligimizde en çok hakkı yenilen takımımız?
Fenerbahçe
14.29%
2 14.29%
Galatasaray
0%
0 0%
Trabzonspor
42.86%
6 42.86%
Beşiktaş
42.86%
6 42.86%
Diğer(Yorumda belirtiniz.)
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 14 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ligimizde en çok hakkı yenilen takım?
Konu başlığında belirtilmiştir size hangisi?
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hakkı yenilen değilde en şanssız takım beşiktaş herhalde . Lige süper başlayıp sonlardaki kötü performansından dolayı şampiyon olamaması.. ( Takım tutmuyorum )
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence şuan hakkını vererek oynadığı ve gerçekten izlenecek maçları Beşiktaş oynuyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2016 Saat: 19:17)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence şuan hakkını vererek oynadığı ve gerçekten izlenecek maçları Beşiktaş oynuyor.

Sorun da burada zaten. Lig sonunda bu performans ile 3. oluyorlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi oynayan değil,hakki yenilen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2016 Saat: 19:11)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hakkı yenilen değilde en şanssız takım beşiktaş herhalde . Lige süper başlayıp sonlardaki kötü performansından dolayı şampiyon olamaması.. ( Takım tutmuyorum )

@Albırt Enişten Sana Şöyle Açıklıyım Kupa Maçında Tolga Özkalfa Torku KonyaSpor Tututtu Bizim Bir Penaltıyı Vermedi Ondan Sonra Marcelo Adamın Omzuna Elini Uzatıp Çekiyo Adam Kendini Bilerek Yere Atıyo Marcelo'ya Kırmızı Kart Veriyo Resmen Yedi Beşiktaş'ı Sonra Bugünkü Maç Ali Palabıyık Bizim Penaltıyı Vermedi Durmadan Başakşehir'e Fual Verip Durdu Emre Törenin Üstüne Çıktı Fual Vermedi Resmen Yedi Beşiktaş'ın Hakkını Hakemler Çok Yiyolar

(14-02-2016 Saat: 19:20)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorun da burada zaten. Lig sonunda bu performans ile 3. oluyorlar.

@rayray93 Ömer Beşiktaş 'ın Hakkı Yenmese 1. olur Beşiktaş'ın Hakkını Hep Hakemler Yiyo Beşiktaş'ın Hakkı Yenmese Biz Lider Oluruz
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2016 Saat: 00:20)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-02-2016 Saat: 19:11)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hakkı yenilen değilde en şanssız takım beşiktaş herhalde . Lige süper başlayıp sonlardaki kötü performansından dolayı şampiyon olamaması.. ( Takım tutmuyorum )

@Albırt Enişten Sana Şöyle Açıklıyım Kupa Maçında Tolga Özkalfa Torku KonyaSpor Tututtu Bizim Bir Penaltıyı Vermedi  Ondan Sonra Marcelo Adamın Omzuna Elini Uzatıp Çekiyo Adam Kendini Bilerek Yere Atıyo  Marcelo'ya Kırmızı Kart Veriyo Resmen Yedi Beşiktaş'ı Sonra Bugünkü Maç Ali Palabıyık Bizim Penaltıyı Vermedi Durmadan Başakşehir'e Fual Verip Durdu Emre Törenin Üstüne Çıktı Fual Vermedi Resmen Yedi  Beşiktaş'ın Hakkını Hakemler Çok Yiyolar  

(14-02-2016 Saat: 19:20)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorun da burada zaten. Lig sonunda bu performans ile 3. oluyorlar.

@rayray93 Ömer Beşiktaş 'ın Hakkı Yenmese 1. olur Beşiktaş'ın Hakkını Hep Hakemler Yiyo Beşiktaş'ın Hakkı Yenmese Biz Lider Oluruz

Olabilir ben çok maç takip eden biri değilim.. dediğin gibiyse umarım bu sene olur.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yanlış Oy Verdim. Fenerbahçenin hakkı yeniliyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2016 Saat: 00:59)#DarkKoyu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış Oy Verdim. Fenerbahçenin hakkı yeniliyor.

Nah Fenerbahçenin Fenerbahçenin Hakkını Hiç Bi Hakem Yemiyo Resmen Feneri Tutuyo Tüm Hakemler Savunma Bırakmasa Volkan Zaten Gol Yemiyecek Sendaha Neyin Kafasındasın
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2016 Saat: 01:05)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-02-2016 Saat: 00:59)#DarkKoyu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış Oy Verdim. Fenerbahçenin hakkı yeniliyor.

Nah Fenerbahçenin Fenerbahçenin Hakkını Hiç Bi Hakem Yemiyo Resmen Feneri Tutuyo Tüm Hakemler Savunma Bırakmasa Volkan Zaten Gol Yemiyecek Sendaha Neyin Kafasındasın

Üslup.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Sen hiç macları izliyormusun hocam? Hakemler fener atana kadar macı uzatma ekliyor yapmayın.

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

----------------------------------------------
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2016 Saat: 19:20)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-02-2016 Saat: 19:17)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence şuan hakkını vererek oynadığı ve gerçekten izlenecek maçları Beşiktaş oynuyor.

Kasımpaşa spor var orda bir Nigga var bildiğin 2015 yılı maçında adam oynuyor eline saha dışından top alıyor ve adam hızlanmışken oynanan topa doğru topları çarpıştırıyor Beşiktaşın hakkı yeniyor taraf tutmuyorum GALATASARAYLIYIM.

@rayray93
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok küçük bi objektiflikle Trabzonspor olduğunu anlarsınız. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2016 Saat: 01:27)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-02-2016 Saat: 19:20)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kasımpaşa spor var orda bir Nigga var bildiğin 2015 yılı maçında adam oynuyor eline saha dışından top alıyor ve adam hızlanmışken oynanan topa doğru topları çarpıştırıyor Beşiktaşın hakkı yeniyor taraf tutmuyorum GALATASARAYLIYIM.

@rayray93

Kasımpaşa benimde aklıma geldi. 2015 demeyelimde 2014 yılında o takım 4. bitirmişti ligi galiba. Halen güzel oynuyor ama karşısındaki takım kim olursa olsun balına kontra ataktan gol atıyor. Kasımpaşaya Trabzonsporlu oyuncuların yaptığı kasıtlı faullerin, dirseklerin olduğunu düşündüğümde Trabzonspor'a pek bir şey diyemiyorum. Erciyessporlu oyuncu'da Caner'e tekme atmıştı hatırlarsanız. Küme düştüler mi sahi onlar?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fenerbahce diyen arkadas sen basketbolmu izliyorsun?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fenerbahçeye hedef 1 milyon penalti denilmesi sacmaligi var,her penaltisini izleyin hepsi dogru karar chedef 1 milyon deniliyor ama fenerbahce suan 3 buyuklerden en az penalti kullanan takim olmasi ayri ironi hakemlere gelecek olursak butun maclarda cok hatalari var hakem lazim adam gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fenerbahçeye ölümüne şike diyorlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence hakki yenilen Trabzonspor. El ustunde tutulan takim ise Fenerbahce
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping