https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atraksiyon RankSeti + PSD
Nr4mpk.pnga2DmLd.pngYrlmDD.png8DbAMd.pngD4RpPy.pngE5qkgD.pngjV2m8g.png28kBrO.pngBD03rG.png
TIKLA İNDİR
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Olmuş başarılarının devamını dilerim.
İyice geliştiriyorsun kendini devam et.
Not: Kurucudaki gölge olmasaydı tam olurdu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
farketmedım onu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş eline sağlık kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-01-2016 Saat: 19:30)Shihouin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Olmuş başarılarının devamını dilerim.
İyice geliştiriyorsun kendini devam et.
Not: Kurucudaki gölge olmasaydı tam olurdu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline Sağlık Güzel Olmuş Gelişiyorsun.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kimisinin arkaplanı gradient, kimisininki düz renk, kimisinin bevel and emboss efekti var. Tek tip üzerinde ufak ayrıntıları değiştirerek çalış set yaparken
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-01-2016 Saat: 20:41)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kimisinin arkaplanı gradient, kimisininki düz renk, kimisinin bevel and emboss efekti var. Tek tip üzerinde ufak ayrıntıları değiştirerek çalış set yaparken

Arka planları tuturmada kötü olduğumu kırk defa söylediğimi hatırlıyorum. Dikkat edeceğim ama.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık gittikçe çalışmalarını düzeltiyorsun, iyi gidiyorsun başarılar. Yanlız bu şekilde set paylaşacağın zaman da uygun bir isim verip paylaşırsan daha güzel olur, kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-01-2016 Saat: 20:43)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık gittikçe çalışmalarını düzeltiyorsun, iyi gidiyorsun başarılar. Yanlız bu şekilde set paylaşacağın zaman da uygun bir isim verip paylaşırsan daha güzel olur, kolay gelsin.

Hocam isim bulamadığım anlardan birine denk geldi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-01-2016 Saat: 20:42)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-01-2016 Saat: 20:41)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kimisinin arkaplanı gradient, kimisininki düz renk, kimisinin bevel and emboss efekti var. Tek tip üzerinde ufak ayrıntıları değiştirerek çalış set yaparken

Arka planları tuturmada kötü olduğumu kırk defa söylediğimi hatırlıyorum. Dikkat edeceğim ama.

9 yaşımdayken çektiğim videoda background, color veya verilen efektin rengi dışında oynama yapılmamasını önermiştim (evet bu arada 2009'da daha başlayalı 6 ay olmuşken şu andaki halimden daha iyiydim) buna bağlı kalmaya çalış başlangıcında sonra zincirleri kırarsın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-01-2016 Saat: 20:54)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-01-2016 Saat: 20:42)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

9 yaşımdayken çektiğim videoda background, color veya verilen efektin rengi dışında oynama yapılmamasını önermiştim (evet bu arada 2009'da daha başlayalı 6 ay olmuşken şu andaki halimden daha iyiydim) buna bağlı kalmaya çalış başlangıcında sonra zincirleri kırarsın

Anladım teşekürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
rZRLd3.png7MPm8N.pngPPB3EO.pnggZylLO.pngZ7JN13.pngor9QzX.pnglv9YzQ.pngVv6pyB.pngnL2PGN.png 
Ranklar biraz düzelttim isteyen için foruma göre ayarlarim teşekürler...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
font seçimin yanlış :( eline sağlık.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2016 Saat: 03:20)Red0x Nickli Kullanıcıdan Alıntı: font seçimin yanlış :( eline sağlık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-01-2016 Saat: 03:20)Red0x Nickli Kullanıcıdan Alıntı: font seçimin yanlış :( eline sağlık.

Teşekkürler dikkat edeceğim.

(02-01-2016 Saat: 03:32)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkürler dikkat edeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping