Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tr nin hackerlarla basi dertte ?
Root takma ismini kullanan kisi arkadasimdir. Buyrun...

jjDalW.png

Admin yasaklamamis miydi? 10tr buyuk darbe alabilir bence bu is zorlar...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Var böyle kafası geriler..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Böyle kişilerle uğraşmayın. Bence zaten facebook da hackledim diyenle site sahibi aynı kişi. Sadece ego yapıyor gibi.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Site aç, hack index'i at son hackledim de. Hacker ve Lamer kelimelerini ayırın artık.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Resmen ağlıyorum şu an.
Öncelikle konuyu açan arkadaş,kendisinin sitesine basacak olduğum ve güvenlik yapmamı isteyen arkadaş.Hala ısrar ediyorsa dökeyim sitesini buraya?
Ertan mısın nesin,sana gelirse bana karşı konuşurken düzgün konuşmak zorundasın.Forumda 2 mesaj yazıp 2 site kurup havalara girip benimle bilgi yarışına girme istersen?
Angel kardeşim,sitenin sahibi ben değilim,biraz araştırırsan 2k2'li bir çocuk tarafından kurulduğunu anlarsın.
rayray93 sıra sana gelince,sen bi halt bilmeden,hayatında hiç güvenlik sağlamadan,anca sunucusu sağlam sitelerin arkasına geçerek beni küçük düşürmeye çalış,bir de gel bana lamer de? reynum4n.wordpress.com gel bak bir şeyler öğren.
Hayatında "Sosyal Mühendislik" kavramını duymamış ve aynı zamanda yukarıda "sunucudan girerek / güvenlik açıklarından girerek sistemi hek ettim" gibi cümlelerin olmadığını göremeyecek kadar kör ve arkamdan acizce yorum yapan arkadaşlar,10tr dışında siteniz varsa atın özelden bekliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-11-2015 Saat: 20:42)Reynuman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Resmen ağlıyorum şu an.
Öncelikle konuyu açan arkadaş,kendisinin sitesine basacak olduğum ve güvenlik yapmamı isteyen arkadaş.Hala ısrar ediyorsa dökeyim sitesini buraya?
Ertan mısın nesin,sana gelirse bana karşı konuşurken düzgün konuşmak zorundasın.Forumda 2 mesaj yazıp 2 site kurup havalara girip benimle bilgi yarışına girme istersen?
Angel kardeşim,sitenin sahibi ben değilim,biraz araştırırsan 2k2'li bir çocuk tarafından kurulduğunu anlarsın.
rayray93 sıra sana gelince,sen bi halt bilmeden,hayatında hiç güvenlik sağlamadan,anca sunucusu sağlam sitelerin arkasına geçerek beni küçük düşürmeye çalış,bir de gel bana lamer de? reynum4n.wordpress.com gel bak bir şeyler öğren.
Hayatında "Sosyal Mühendislik" kavramını duymamış ve aynı zamanda yukarıda "sunucudan girerek / güvenlik açıklarından girerek sistemi hek ettim" gibi cümlelerin olmadığını göremeyecek kadar kör ve arkamdan acizce yorum yapan arkadaşlar,10tr dışında siteniz varsa atın özelden bekliyorum.

Bu yazdıklarının hiçbirinin anlamı yok. Beni ilgilendiren olayın buraya 10tr.net tabanlı yansıması. Ertan ile aranızda olan meseleyi kendiniz halledin. Fransa ve Hollanda bazlı sunucuların güvenliği vardı evet oralarda iş yaptım. Ama uydunet sunucuları, veya ispanya altyapısında bulunmadığımı söyleyemezsin. Güvenliği en zayıf yerlerde bulundum. CloudFlare'yi millet üstün güvenlik sanarken ben hiçbir işe yaramadığını savundum. Sitene giriş yaptım, ziyaretçi kaydımı alabilirsin.

Madem öyleydi, 10tr.net ile uğraşmayacaktın. Lamerlik budur. Ha gelip ben bariz bu işin profesyoneliyim, 10tr.net'de çok sağlam bir sistem ve ben girdim dersen kabul, lafım meclisten içeri. Ama değilsen, atarında giderinde kendine geri dönüş yapar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hangi sunucular onlar,hangi firmalar bir bahset 2 dakikada geçemezsem bir şey bilmiyorum. :)
Uydunet derken Airlink var,Uydunet'in mi bilmiyorum onun da sunucularını ziyaret etmiştim.Güvenlikçilerini bakkaldan alıyorlar sanırım.CloudFlare'ın üstün güvenlik olduğunu söyleyen bir insan sanaldan hiçbir şey kapmamış demektir.Ayrıca lafı nerenden anlıyorsun çözebilmiş değilim,o benim sitem değil,istersen suspend atın zaten illegal site.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam kardeşim bravo güvenlik uzmanısın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-11-2015 Saat: 21:59)Reynuman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hangi sunucular onlar,hangi firmalar bir bahset 2 dakikada geçemezsem bir şey bilmiyorum. :)
Uydunet derken Airlink var,Uydunet'in mi bilmiyorum onun da sunucularını ziyaret etmiştim.Güvenlikçilerini bakkaldan alıyorlar sanırım.CloudFlare'ın üstün güvenlik olduğunu söyleyen bir insan sanaldan hiçbir şey kapmamış demektir.Ayrıca lafı nerenden anlıyorsun çözebilmiş değilim,o benim sitem değil,istersen suspend atın zaten illegal site.

isim benzerliğinden siteyi karıştırmışım, gözler görmüyor fazla kusuruan bakma.

Uydunetin güvenlikçilerini bakkaldan toplasalar iyi iş yapar. ddos yemekten sunucu kalmadı. Aylardır bakımdan çıkamıyorlar. Bütün kablo tv altyapısı çöktü diyen kullanıcılar var.

Normal bildiğimiz 24/7 sunucularını da kullandım. Tanıdıklara Teamspeak sunucusunu linux tabanlı kurup güvenlik önlemlerini almalarını söyleyene kadar yapmadılar. Sunucu aralıksız 36 gün kapanmadı. Her gün kapanan windows sunucuları rezalet. Aynı şekilde ispanya da ubuntu tabanlı hosting'de bulamayınca, 10 günlük windows vds kullanmam gerekti. Rezaletti. Onun dışında alın kullanın dediğim Fransa yada Hollanda'dan sorun çıkmadı.

Konuya gelecek olursam 10tr.net'e sürekli giriş yapmaya çalışanlar oldu. Mozilla firefox'a bir eklenti yükleniyordu hani, onun ile db açığı bulmaya çalışanlar oldu. Hepsine lamer dedik. Hacker'ın burada bizimle ne işi var dedik. Halen de diyorum, diyorlar. Boşa uğraş vermiş olursunuz sadece.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-11-2015 Saat: 22:14)Reynuman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu kilit.

Konu kilit.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping