Yorum Sayısı: 2,730
Konu Sayısı: 260
Rep Puanı:
50
Teşekkürler: 2
5 mesaj içinde 261 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
ertank
SanalPara (SP): 691 SP
Var böyle kafası geriler..
Yorum Sayısı: 3,964
Konu Sayısı: 493
Rep Puanı:
60
Teşekkürler: 27
6 mesaj içinde 317 teşekkür verildi.
Leques
SanalPara (SP): 24 SP
10-11-2015 Saat: 22:36
(Son Düzenleme: 10-11-2015 Saat: 22:37, Düzenleyen: Leques.)
Böyle kişilerle uğraşmayın. Bence zaten facebook da hackledim diyenle site sahibi aynı kişi. Sadece ego yapıyor gibi.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)
Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
rayray93
SanalPara (SP): 261 SP
Site aç, hack index'i at son hackledim de. Hacker ve Lamer kelimelerini ayırın artık.
Yorum Sayısı: 3
Konu Sayısı: 0
Rep Puanı:
0
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Reynuman
SanalPara (SP): 0 SP
Resmen ağlıyorum şu an.
Öncelikle konuyu açan arkadaş,kendisinin sitesine basacak olduğum ve güvenlik yapmamı isteyen arkadaş.Hala ısrar ediyorsa dökeyim sitesini buraya?
Ertan mısın nesin,sana gelirse bana karşı konuşurken düzgün konuşmak zorundasın.Forumda 2 mesaj yazıp 2 site kurup havalara girip benimle bilgi yarışına girme istersen?
Angel kardeşim,sitenin sahibi ben değilim,biraz araştırırsan 2k2'li bir çocuk tarafından kurulduğunu anlarsın.
rayray93 sıra sana gelince,sen bi halt bilmeden,hayatında hiç güvenlik sağlamadan,anca sunucusu sağlam sitelerin arkasına geçerek beni küçük düşürmeye çalış,bir de gel bana lamer de? reynum4n.wordpress.com gel bak bir şeyler öğren.
Hayatında "Sosyal Mühendislik" kavramını duymamış ve aynı zamanda yukarıda "sunucudan girerek / güvenlik açıklarından girerek sistemi hek ettim" gibi cümlelerin olmadığını göremeyecek kadar kör ve arkamdan acizce yorum yapan arkadaşlar,10tr dışında siteniz varsa atın özelden bekliyorum.
Yorum Sayısı: 3
Konu Sayısı: 0
Rep Puanı:
0
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Reynuman
SanalPara (SP): 0 SP
Hangi sunucular onlar,hangi firmalar bir bahset 2 dakikada geçemezsem bir şey bilmiyorum. :)
Uydunet derken Airlink var,Uydunet'in mi bilmiyorum onun da sunucularını ziyaret etmiştim.Güvenlikçilerini bakkaldan alıyorlar sanırım.CloudFlare'ın üstün güvenlik olduğunu söyleyen bir insan sanaldan hiçbir şey kapmamış demektir.Ayrıca lafı nerenden anlıyorsun çözebilmiş değilim,o benim sitem değil,istersen suspend atın zaten illegal site.
Yorum Sayısı: 11,536
Konu Sayısı: 641
Rep Puanı:
522
Teşekkürler: 8
129 mesaj içinde 934 teşekkür verildi.
#Power
SanalPara (SP): 1,303 SP
Tamam kardeşim bravo güvenlik uzmanısın.