Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RiGame Ogame Online Oyun Scripti hakkında bilgi
RiGame Ogame Online Oyun Scripti hakkında bilgi sahibi olan birileri var mı? Oyunun internette ki sürümü yasal bir sürüm mü? Warez mi? Oyun tam olarak neyi kapsıyor.Daha önce oynayan yöneten var mı? 
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam yasalmı değilmi bilmiyorum ama uzay oyunu gibi birşey o kadar da iyi değil pvp sini açmanı tavsiye etmem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-11-2015 Saat: 15:13)Mixt59 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam yasalmı değilmi bilmiyorum ama uzay oyunu gibi birşey o kadar da iyi değil pvp sini açmanı tavsiye etmem

Onun için sormuyor sanırsam. Ama dediğin gibi pek takipçisi olan oyun firmaları değil. Hile tarzı şeylerinin illegal boyuta girip girmediğine bakmak lazım. Hile genel olarak warez sanırsam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Klone Script Hocam Benim trk3 Sistemi Üzerinde Kurulu Olan Bir Sistemim Var. Sanirim Onun Icin Soruyorsunuz ;) Ben Yönettim Warez Degildir Hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-11-2015 Saat: 15:39)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Klone Script Hocam Benim trk3 Sistemi Üzerinde Kurulu Olan Bir Sistemim Var. Sanirim Onun Icin Soruyorsunuz ;) Ben Yönettim Warez Degildir Hocam.

Orada o kadat çok kuran var ki...Onun için sormadım bunu kurmayı düşünüyorum.Tam olarak sistem ne onu öğrenmek için soruyorum.Yönetecek vaktim yok anlayan birilerine devretmek istiyorum.Biraz araştırıyorum diyelim...
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-11-2015 Saat: 16:32)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-11-2015 Saat: 15:39)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Klone Script Hocam Benim trk3 Sistemi Üzerinde Kurulu Olan Bir Sistemim Var. Sanirim Onun Icin Soruyorsunuz ;) Ben Yönettim Warez Degildir Hocam.

Orada o kadat çok kuran var ki...Onun için sormadım bunu kurmayı düşünüyorum.Tam olarak sistem ne onu öğrenmek için soruyorum.Yönetecek vaktim yok anlayan birilerine devretmek istiyorum.Biraz araştırıyorum diyelim...

hocam bence kurmayın onun yerine metin 2 veya minecraft serveri kurarsanız daha çok online  kişi olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-11-2015 Saat: 16:32)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hocam Ben Biliyorum Ama Pek Kurulmaya Deger Birsey Degil Gibi Geliyor Bana Onun Yerine Bugün Upload Edebilirsem Bir Oyun Scripti Paylasacagim Su Adreste Ona Bakabilirsiniz : forumfun.10tr.net Paylasinca Size Atarim Linkini.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://forumfun.10tr.net/showthread.php?tid=3749&action=lastpost
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-11-2015 Saat: 18:17)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Ben Biliyorum Ama Pek Kurulmaya Deger Birsey Degil Gibi Geliyor....

Scriptler ile aranız iyi ise, OSM tarzı bir şey oluşturamaz mıyız elbirliği ile? @TaaRRuz açmayı planlıyorsanız daha çok tutar ayrıca. Son birkaç yıldır sunucu sunucu diye döndü beynimin içi. Bütün sistemlerdeki bütün oyunlardaki sunucu mantığı ve temp'i aynı. Tutar/Tutmaz mantığı baz alınınca arkadaşın dediği gibi biraz yazık olur verilen emeğe.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam benim sitem var turkiyede bilinmeyen muhtesem scriptler var.Turkiyede üstümüze yok
İsterseniz atayim adres scriptlere bakin . Destek forumunda reklam şartıyla Premium scriptte verebilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konuya dönecek olursam Ogame ücretsiz. RiGame sanırım satılık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rayray face varmı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-11-2015 Saat: 20:34)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Rayray face varmı

Yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle bilgiler için herkese tşk.
Şuanda zaten bir sunucu var içerisindeki küçücük siteleri bile zor idare ediyoruz.Bir de iş üstüne iş ekleyip daha çok kafa ağırtmak istemiyorum.Benim aradığım daha çok hosting tabanlı (gereksinimleri önemsiz), web tabanlı aktif oyun.Yani bir cs serveri gibi değil, daha çok abc.com yazdığından direk oynayabilecek tarzda.Sunucu işine girecek olsam agar zamanında girerdim.
Biriside mafia oyunu demiş.Eskiden olsa tutardı ancak şuanda zor.
OSM tarzı bir sistemi yaparız ama gerek var mı? Onca var olan scriptler arasından neyle sıyrılacak.Daha önce mobil olarak yapmayı düşündüm fakat sonra baktım fifa bile ultimate ile menejerlik sunmuşken bizim şansımız ne ki...Her neyse anlayacağınız ben daha çok şu tarz scriptler arıyorum
http://scripttr.org/tag/online-oyun-scripti/

Birde sözüm ona düzenli bir şekilde yönetimini sağlayacak birini işte...
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://www.tsss/forum/oyun-scriptleri.html

Hocam bi buraya bak bence 3 sayfayi gez isini giren olur.
Reklam gibi olmasin ama site benim yardim amacli verdim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-11-2015 Saat: 23:55)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://www.tsssss/forum/oyun-scriptleri.html

Eskiden pokemon crater, indigo falan oynardık :) şimdi olsa şimdide oynarım. Bu tarz bişey olsa tutulur diye düşünüyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-11-2015 Saat: 23:55)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://www.tsss/forum/oyun-scriptleri.html

Bir daha domain vereceğin zaman özelden yaz.Yoksa işlem uygularım.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
PixelCar tipini geçirebilsek güzel olurdu. Yada Travian gibi. Yada başka bir şey. OSM de belki tutabilir aslında. Kafam karıştı. Türleri belirleyip oylama mı yapsak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dediğim gibi sunucu bazlı değil normal bazlı herhangi güzel bir oyun olabilir.Öneriler olur, dinleriz.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform