(31-10-2015 Saat: 13:38)Mixt59 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar linux i hep merak etmişimdir . Web işleri için sizce uygunmudur . Çoğu oyunu çalıştırmadığını biliyorum ancak artık yavaş yavaş oyunlar linux i fark ediyor ve uyumlu yapıyor . Zaten fazla oyun oynayan biri değilim. Fikirlerinizi bana söylerseniz mutlu olurum .
Sırf Linux Yazısını Gördüğüm İçin Şifresini Unuttuğum Hesaba Girmeye Çalıştım Bunları Yazabilmek İçin Herneyse.
Yaklaşık 3.5-4 Senedir Linux Kullanıcısıyım ve Şuana Kadar Tek Birşeyinden Pişman Olmadım..
Sana Şöyle Söyliyim Gerek Performans Olsun Gerek Stabil Çalışma Konusunda Windows'dan Kat Kat İyi.
Ayrıca Bir Çok Kişi Sıkıntı Yaşarmıyım,Alışabilirmniyim Diye Düşünmekten Linux Kullanmıyor.. Bir Çok Dağıtım Paketleri Mevcut Ama Yeni Başlıyanlara Kesinlikle Linux Mint İle Başlamalarını Tavsiye Ediyorum Nedeni İse İndirdiğin Programların Kurulumu Pasit ve Arayüzü Windows'a Çok Benziyor..
Ayrıca Yok Oyunmuş Felan Sıkıntısı Yaşama Bir Çok Windows Dosyasını Linuxda "Wine" Adlı Açık Kaynak Kodlu Program İle Rahatlıkla Kullanabiliyorsun. Tabiki Windowsdaki Gibi Stabil Olmayabilir... Örneğin PS(Photoshop) Kullanan Biri İsen Hiç Sıkıntı Çekmezsin Linux'da Rahatlıkla Açarsın.. Ki Zaten Linux İçin Bu Tür Programların Alternatifleri Bulunmakta Örneğin "3Ds Max" Windowsda Bir 3 Boyutlu Görsel Oluşturma Programı,Buna Alternatif Olarak(Diss Olarak) Linuxda "Blender"(Sürekli Kullandığım Bir Programdır) 3 Boyutlu Görsel Oluşturma Programı Mevcut.. Ayrıca Linux Mint İle (Lamer'ler İçin Konuşuyorum) Kurduğun Bazı Paketler Sayesinde Hacker(Heçkır) Dünyasına Yavaş Yavaş Adım Atma Şansıda Bulabilirsin.
Geçelim Bir Diğer Konuya... Linux Kullanırken Çok Rahat Davranabilirsin. Çünkü Linux İşletim Sistemine (Payload Hariç) Virüs Bulaştırmak Neredeyse İmkansızdır. Windows'u Alt Eden Bir Virüs Linux'a Dokunamaz.(Şimdi Diyeceklerki 2 Günlük Linux''cular Ulan Ne Sallıyo Be Özelden İstediklerini Yazabilirler Gerekirse Payload Bile Atabilirler :))) İp Adresime Kadar Veririm Bakalım Birşey Yapabiliyorlarmı..)
Herneyse Bunuda Geçelim.. İlk 1 Hafta Senin İçin Alışmak Zor Olabilir Ama Eminim 1 Haftadan Sonra Rahat Kullanmaya Başlarsın.
Kurulumundan Tut Dağıtım Paketi Değiştirmesine Kadar Kolay Bir İşletim Sistemidir.
Benim İçin Linux Dendiğinde Akan Sular Durur. :)
Windows Gibi Halk Dilinde "Gönderme" Hatası Yok En Azından :DD
Fazla Uzatmicam Çünkü Anlattıkça Uzar Bu Konu :))
Eğer Kullanmaya Karar Verirsen ve Yardıma İhtiyacın Olursa Bir Ö.M Yeter Fazla Online Olamasamda İlgilenmeye Çalışırım.