Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook Cover - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Çalışma adı: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Çalışma sahibi: Abdullah Öztürk (Henry)
Çalışma boyutu: 850x350
Çalışmada kullanılan görsel/görseller: 7PDVWa.png
Çalışma görseli:

J6DkPE.png

Açıklama: Çalışma Facebook Kapak Fotoğrafına göre yapılmıştır. Bu çalışmada psd mevcuttur. PSD ücreti 4 repdir. Bunu bir tür kazanç olarak algılamayın, emeğimin karşılığını bu şekilde tamamlıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yasak değil mi bu tür paylaşımlar ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yaptığınız çalışmaya rep mi istiyorsunuz :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neden yasak olsun ki?

- Yazıları, resimleri vs. kendinize göre değiştirebilirsiniz. Tekrar ediyorum; Rep işini kazanç olarak algılamayın. Benim emeğimin karşılığı da bu olsun istedim. Bu rep işini de abartmayın. Rep teşekkür olduğu için ben size PSD'sini verdiğimde siz de teşekkür vesilesiyle bana rep vereceksiniz. Bu kadar basit. Konularıma bir daha yorum atmamanı rica ediyorum. Konularımı gittike olumsuzluğa yönlendirip önümü kapatıyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-10-2015 Saat: 15:00)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Neden yasak olsun ki?

- Yazıları, resimleri vs. kendinize göre değiştirebilirsiniz. Tekrar ediyorum; Rep işini kazanç olarak algılamayın. Benim emeğimin karşılığı da bu olsun istedim. Bu rep işini de abartmayın. Rep teşekkür olduğu için ben size PSD'sini verdiğimde siz de teşekkür vesilesiyle bana rep vereceksiniz. Bu kadar basit. Konularıma bir daha yorum atmamanı rica ediyorum. Konularımı gittike olumsuzluğa yönlendirip önümü kapatıyorsun.
Kardeşim ben açık sözlü karşıdakini olumlu / olumsuz yönde eleştiren dobra birisiyim yorumlarım hoşunuza gitmeyebilir benim bu tavrım anneme / babama , nişanlıma , hocalarıma , arkadaşlarıma da karşı aynıdır ayrı yeten siz bir şey yapmıyorsunuz ki 29 ekim çalışmasını zaten Bir Türk olarak yapmanız gerekmez mi :D :))) ayrı yeten olumsuz yöne çekmek kesinlikle çok yanlış düşünce :) Gücendim şimdi sizi küçük düşürmek / aşağılamak gibi kesinlikle ama kesinlikle bir düşüncem yok o yönde de kötü bir şey yazmadım zaten :( böyle düşünmeniz üzdü :)))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam kardeşim sen haklısın. Olay da burda son bulsun tamam mı? Bundan sonra ne sen benim konularıma yorum at ne de ben senin konularına.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-10-2015 Saat: 15:24)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam kardeşim sen haklısın. Olay da burda son bulsun tamam mı? Bundan sonra ne sen benim konularıma yorum at ne de ben senin konularına.

Kardeşim hakla hukukla ilgisi nedir :D bn sadece kendi fikrimi söyledim ;) Şahsen Benim konularıma yorum atabilirsiniz :p Hatta eleştirmeniz hoşuma gider açıkçası :)) insanların beni eleştirmeleri kendimi geliştirmeme yardımcı olur :D hem öyle bir yazıyorsunuz ki sanki buraya kavga çıkarmaya gelmişim amacım polemik yaratıp düzen bozmakmış gibi yazıyorsunuz :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uzatmayalım yeter. Kişi çalışmayı istediği şekilde paylaşma hakkına sahiptir ancak @Henry resimdeki 10TR.NET dışı siteyi silin ya da sansürleyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping