Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEOG is Coming...
8.sınıfa gidiyorum.Bu sene Teoga gireceğim Matematik hariç bütün derslerim harika full çekicek kadar iyi derslerim ama Matematik resmen almıyor aklım,Ne yapıcam bilmiyorum soruların taneside 5 puan 2 yanlısa 10 puan gidiyor ben cok yanlıs yaparım heralde napmam lazım nasıl anlarım suan karekökdeyim karekökü anladım yapabiliyorum biraz ama üslü sayılar 0 Ne yapacagım teogdan iyi almam lazım. ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben geçen sene girdim ve durumum ayndı senin gibiydi matematik ve ingilizce yüzünden notum baya bi düştü her halde yanlışlıran %60 veya %70 i o iki derstendir :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Lise 3'de geometriden çok çekiceksin matematiği oğren şimdiden..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende lise 1'deyim. Matemikte hiçbirşey anlamadım ama inşallah düzelir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Lise 1'deyim Geçen Sene Yani Bizim Girdiğimiz Teog Çok Daha Zordu Bu Sene Konular Değişti Matematikte. Lise 1 Matematiği Aşırı Zor. Benim Teog İlk Sınavda 6 Yanlış Vardı Matematikten. Sana Tavsiyem Özel Ders Alman. Ve Evde de Çalışman.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Not Almaya Bak , Çözemediğin Soruları Öğretmenlerine Kesinlikle Çözdür, Formülleri Ezberle Ve Sürekli Formüllerle Çözülen Sorular Çöz. Ben Bu Dersten Full Çekerim Deyip Derslerini Salma, Bende Türkçe İngilizce İçin Öyle Düşünüyordum . Türkçeden 2 İngilizceden 3 Yanlışım Çıktı Oysaki İngilizcem Çok İyidir. Bu Sene Lise Hazırlığım Bende .

Edit: Mümkünse Tüm Soruları Çözdükten Sonra Tekrar Kontrol Etme. Ben Kontrol Ettim Ve Doğru Olan Sorularımı Yanlışa Çevirdim . Toplam 15 Yanlışım Var . 7-8'i Sonradan Değiştirdiğim İçin Yanlış.

"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende lise 1 deyim kardeşim,geçen sene matematiğim baya kötüydü hatta onun yüzünden baya düştü puanım.Bu sene güzel olucak gibi inşAllah,derste hocaları çok iyi dinle kimseyle konuşma,derste dersten başka birşey düşünme,kötü arkadaşlarla da takılma derslerin güzel olur daha iyi anlarsın kardeşim... :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping