Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clash Of Clans iPhone Bilgisayardan Oynamak Mümkünmü?
Arkadaşlar konu başlığındanda belirttiğim gibi. iPhone cihazımdaki Clash Of Clans üyeliğimi bilgisayarda oynayabiliyormuyum? Android cihazımla oynamıştım fakat iPhone denemedim birşey olabilir diye. Deneyen veya yapan varsa yardım edebilirse güzel olur.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İphone cihazınızdaki hesapla androidte oynayabiliyorsanız. Bilgisayara program indirip oynamanız mümkün.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şöyle bir sıkıntıda var. Android cihazımdaki hesabımı iPhoneye aktaramıyorum mesela o da var. Haliyle iPhone'deki hesabımıda denemek istedim Android'e aktarabiliyormuyum diye o da olmadı. İnternette araştırdım ama hep android android..Hatamı yaptım iPhone almakla anlamadım bir türlü.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İphoneyi bilmiyorum ama androidde bilgisayarda oynamak mümkün şu konuyu incelermisiniz?

Kod:
http://www.pcworld.com.tr/nasil-yapilir/ios-uygulamalari-bilgisayarda-nasil-calistirilir/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
zV70E4.png
iPadian kurdum ama buna birşey yükleyemiyoruz herhalde. App Store yok. Clash of clansı yüklesem yetecek.

@Corleone
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
AirPlay ile ekrana yansıtsanız? Gene iphone üzerinden oynarsınız ama monitöre yansır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-09-2015 Saat: 17:49)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: AirPlay ile ekrana yansıtsanız? Gene iphone üzerinden oynarsınız ama monitöre yansır.
Şimdi doğruyu söylemek gerekirse AirPlay ne onu bile bilmiyorum. Ben iPhone cihazı yeni aldım. Normalde almayacağım bir cihazdı fakat Turkcell çok iyi bir kampanya yaptığı için aldım. Eğer bu airplayla yansıtmayı gösteren bir konu varsa bana yollayabilirseniz çok güzel olur.

@rayray93
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
BlueStacks indirip kendine bir telefon gibi bilgisayardan kur.

- Ondan sonra, BlueStacks Play Store'dan Clash Of Clans indirip iphonedaki çarınızı BlueStacks'a girerseniz oynayabilirsiniz bilgisayardan oynuyorsunuz ama bilgisayar içindeki tabletten :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya kardeşim bak iPhone bu. Androiddeki gibi olmuyor. Hani gmail adresinden giriyorsun ya clash of clans hesabına. iPhone'de game center var. Tüm oyunların hesapların game centere kayıt oluyor yani senin dediğin Android için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-09-2015 Saat: 18:02)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya kardeşim bak iPhone bu. Androiddeki gibi olmuyor. Hani gmail adresinden giriyorsun ya clash of clans hesabına. iPhone'de game center var. Tüm oyunların hesapların game centere kayıt oluyor yani senin dediğin Android için.

Game Center'ı aktif etmen hata. Facebook ile giriş yapacaksın öyle oyunlara.

https://www.youtube.com/watch?v=jMYaWXTDptc
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Not düşelim. Air server Windows XP de çalışmıyor. Windows 7 ve üzeri.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping