Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Labirent oyunumdan görüntüler...
Merhaba Arkadaşlar,

Yepyeni bir Android oyun projesine daha başladım. 3D bir labirent oyunu olacak. Şuan sadece kabataslak oyun tasarımı yapılıyor. Leveller yavaş yavaş şekilleniyor. Daha bunlara ek olarak bir de tuzak eklenecek.

Oyunda bir kübü yönetiyorsunuz. Belirli bir süreniz var(her labirentte değişiyor, zorluğa göre.). O süre içinde bitirip bir sonraki zor labirente geçiyorsunuz.
Oyun hakkında görüşlerinizi merak ediyorum...

Oyun:

kgpLQr.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2015 Saat: 00:31)desTur61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Arkadaşlar,

Yepyeni bir Android oyun projesine daha başladım. 3D bir labirent oyunu olacak. Şuan sadece kabataslak oyun tasarımı yapılıyor. Leveller yavaş yavaş şekilleniyor. Daha bunlara ek olarak bir de tuzak eklenecek.

Oyunda bir kübü yönetiyorsunuz. Belirli bir süreniz var(her labirentte değişiyor, zorluğa göre.). O süre içinde bitirip bir sonraki zor labirente geçiyorsunuz.

Oyun:

kgpLQr.png

program ?
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2015 Saat: 00:32)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-09-2015 Saat: 00:31)desTur61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Arkadaşlar,

Oyun:

kgpLQr.png

program ?

Unity3D kullanıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Guzel gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2015 Saat: 00:33)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Guzel gibi.

Teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2015 Saat: 00:41)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Abi oyunlarını çok beğeniyorum rica etsem play store hesabından benim yaptığım 2-3 uygulamayıda koyar mısın play storeye?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2015 Saat: 14:14)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Abi oyunlarını çok beğeniyorum rica etsem play store hesabından benim yaptığım 2-3 uygulamayıda koyar mısın play storeye?

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Normalde böyle birşey yapmam, ama uygulamanı özelden detaylı anlatır mısınız? Eğer belirli bir kalitedeyse seve seve yayınlarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping