Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şu Temayı FTP Ye Atıp Verir Misiniz
Edit.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Tema warez?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2015 Saat: 17:04)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema warez?

Warez mi, gerçekten öyle mi. İnternetten araştırdım, herkes kullanıyordu warez değildir diye aldım. Eğer kuralları ihlal ediyor ise konuyu kilitleyebilirsin.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

PGM
Teşekkür verenler:
Kilitli Konuya Yorum Attığım İçin Öncelikle Sizden Özür Diliyorum.
W@REZ Olmadığını Nazik Şekilde Belirtebilirdin. Üyelerin Önünde Böyle Konuşmayın Lütfen .
İnşallah Dediğimi Anlamışsınızdır.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2015 Saat: 17:17)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kilitli Konuya Yorum Attığım İçin Öncelikle Sizden Özür Diliyorum.
W@REZ Olmadığını Nazik Şekilde Belirtebilirdin. Üyelerin Önünde Böyle Konuşmayın Lütfen .
İnşallah Dediğimi Anlamışsınızdır.

Hmm... Ben ters bir şey söylemedim ki, tuşlar bozuk gülücük işareti yapamıyorum hani biraz ciddi oluyor kusura bakma :D Yoksa nazikçe demek istemiştim. Ben zaten warez olmadığını savunmadım ki, warez olup olmadığı hakkında hiç bir fikrim yoktu.

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping