Yorum Sayısı: 2,742
Konu Sayısı: 183
Rep Puanı:
199
Teşekkürler: 60
100 mesaj içinde 978 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Ainsworth
SanalPara (SP): 28 SP
windows xp için microsoft desteğini kesti tamamen.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."
Yorum Sayısı: 2,378
Konu Sayısı: 313
Rep Puanı:
181
Teşekkürler: 28
74 mesaj içinde 334 teşekkür verildi.
#Pirate
SanalPara (SP): 6 SP
Windows 1998
Windows XP
Windows 7
Yukarda Yazdigim 3 ü Microsoft un En Efsane Sistemleridir. Windows 10 Daha Bu Siraya Giremez En Az 1 Yil Gecmesi Lazim Bunun Icin Özellikle Win7 Ilk Ciktigi Zamanlar Bizde Diyorduk Ooo NeKadar Güzel Muhtesem , Hizli Gibi Laflar Kullaniyorduk Fakat Microsoft Gelen Güncellemelerle Sistemi Birazda Olsa Yavaslatti Ve Batirdi Bunun Bilgisayarlarinizla Alakasi Var Kesinlikle Microsoft Devoloperlari Ve Sürücünüze Bagli Bu Hiz Olayi SSD Sürücü Kullaniyorsaniz Bilgisayariniz 15-20 Saniyede Acilir HDD 30 Saniye Ve 1 dk Arasinda Acilma Süresi Gösterir Yani Demek Istedigim Isletim Sistemi Pratiktir Sistem Özellikleriniz Tekniktir. Nekadar Pratik Yapsanizda Tekniginiz Iyi Degilse Istediginize Ulasamazsiniz Umarim Microsoft Yine Yanlis Seyler Yapmaz Ben Sisteme Gecilmesini Uygun Görmüyorum Edward Gibi Ölü Bilgisayarlari Olanlar Gecebilir Diyip Noktayi Koyuyorum . Iyi Bilgisayarlariniz Varsa Asla Gecmenizi Tavsiye Etmem.
Yorum Sayısı: 3,826
Konu Sayısı: 195
Rep Puanı:
122
Teşekkürler: 19
14 mesaj içinde 133 teşekkür verildi.
L34DRi
SanalPara (SP): 54 SP
CPU'yu çok düşünüyorsan Lubuntu veya Browser Linux öneririm.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.
Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM
Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Yorum Sayısı: 3,826
Konu Sayısı: 195
Rep Puanı:
122
Teşekkürler: 19
14 mesaj içinde 133 teşekkür verildi.
L34DRi
SanalPara (SP): 54 SP
O zaman elementary os öneririm size.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.
Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM
Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt