Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 7 Mi Windows 10 Mu?
(12-08-2015 Saat: 12:08)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 21:23)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hiçbiri değil, Windows XP kullanın en az CPU harcayan :)
Windows XP Ölmüş. Sen Neyden Bahsediyon @ertank :)

Kullanmadığın ürün için yorum yapma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 21:23)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hiçbiri değil, Windows XP kullanın en az CPU harcayan :)
Windows XP Ölmüş. Sen Neyden Bahsediyon @ertank :)
[/quote]

Kullanmadığın ürün için yorum yapma.
[/quote]
Anlamadım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
windows xp için microsoft desteğini kesti tamamen.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2015 Saat: 14:24)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: windows xp için microsoft desteğini kesti tamamen.
Windows 8.1 En İyisi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2015 Saat: 14:25)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-08-2015 Saat: 14:24)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: windows xp için microsoft desteğini kesti tamamen.
Windows 8.1 En İyisi.

evet fakat pcyi w8 olarak alanlar 8.1'e güncellemesin. çözümü olmayan sorunlar çıkıyor. alacaksanız 8.1 olarak alın
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Windows 1998
Windows XP
Windows 7

Yukarda Yazdigim 3 ü Microsoft un En Efsane Sistemleridir. Windows 10 Daha Bu Siraya Giremez En Az 1 Yil Gecmesi Lazim Bunun Icin Özellikle Win7 Ilk Ciktigi Zamanlar Bizde Diyorduk Ooo NeKadar Güzel Muhtesem , Hizli Gibi Laflar Kullaniyorduk Fakat Microsoft Gelen Güncellemelerle Sistemi Birazda Olsa Yavaslatti Ve Batirdi Bunun Bilgisayarlarinizla Alakasi Var Kesinlikle Microsoft Devoloperlari Ve Sürücünüze Bagli Bu Hiz Olayi SSD Sürücü Kullaniyorsaniz Bilgisayariniz 15-20 Saniyede Acilir HDD 30 Saniye Ve 1 dk Arasinda Acilma Süresi Gösterir Yani Demek Istedigim Isletim Sistemi Pratiktir Sistem Özellikleriniz Tekniktir. Nekadar Pratik Yapsanizda Tekniginiz Iyi Degilse Istediginize Ulasamazsiniz Umarim Microsoft Yine Yanlis Seyler Yapmaz Ben Sisteme Gecilmesini Uygun Görmüyorum Edward Gibi Ölü Bilgisayarlari Olanlar Gecebilir Diyip Noktayi Koyuyorum . Iyi Bilgisayarlariniz Varsa Asla Gecmenizi Tavsiye Etmem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
CPU'yu çok düşünüyorsan Lubuntu veya Browser Linux öneririm.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2015 Saat: 22:40)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: CPU'yu çok düşünüyorsan Lubuntu veya Browser Linux öneririm.
Bilgisayarım Kaldırırmı Hocam Lunix i RAM:2GB
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2015 Saat: 22:42)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-08-2015 Saat: 22:40)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: CPU'yu çok düşünüyorsan Lubuntu veya Browser Linux öneririm.

Browser linux kurulumlu bir i.s. değil zaten. Lubuntu'yu her türlü kaldırır. Benim 512MB RAM'li 2000 model teneke kaldırıyordu.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2015 Saat: 22:45)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-08-2015 Saat: 22:42)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Browser linux kurulumlu bir i.s. değil zaten. Lubuntu'yu her türlü kaldırır. Benim 512MB RAM'li 2000 model teneke kaldırıyordu.
Lubuntu Pek iyi bir i.s ye benzemiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O zaman elementary os öneririm size.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2015 Saat: 23:11)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O zaman elementary os öneririm size.
Görünüşü Güzelmiş Sistem Gereksimleri Nedir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2015 Saat: 14:31)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Windows 1998
Windows XP
Windows 7

Yukarda Yazdigim 3 ü Microsoft un En Efsane Sistemleridir. Windows 10 Daha Bu Siraya Giremez En Az 1 Yil Gecmesi Lazim Bunun Icin Özellikle Win7 Ilk Ciktigi Zamanlar Bizde Diyorduk Ooo NeKadar Güzel Muhtesem , Hizli Gibi Laflar Kullaniyorduk Fakat Microsoft Gelen Güncellemelerle Sistemi Birazda Olsa Yavaslatti Ve Batirdi Bunun Bilgisayarlarinizla Alakasi Var Kesinlikle Microsoft Devoloperlari Ve Sürücünüze Bagli Bu Hiz Olayi SSD Sürücü Kullaniyorsaniz Bilgisayariniz 15-20 Saniyede Acilir HDD 30 Saniye Ve 1 dk Arasinda Acilma Süresi Gösterir Yani Demek Istedigim Isletim Sistemi Pratiktir Sistem Özellikleriniz Tekniktir. Nekadar Pratik Yapsanizda Tekniginiz Iyi Degilse Istediginize Ulasamazsiniz Umarim Microsoft Yine Yanlis Seyler Yapmaz Ben Sisteme Gecilmesini Uygun Görmüyorum Edward Gibi Ölü Bilgisayarlari Olanlar Gecebilir Diyip Noktayi Koyuyorum . Iyi Bilgisayarlariniz Varsa Asla Gecmenizi Tavsiye Etmem.

512MB Ramlı bilgisayar ve bir windows xp kullanıcısı olarak hızlı bende.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2015 Saat: 23:12)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-08-2015 Saat: 23:11)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O zaman elementary os öneririm size.

Tavsiye edilen :

Alıntı:
  • 1 Ghz 32-bit veya 64-bit işlemci

• 1 GB bellek (RAM)

• 15 GB disk alanı

• İnternet erişimi
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2015 Saat: 23:31)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tavsiye edilen :

Alıntı:

• 1 GB bellek (RAM)

• 15 GB disk alanı

• İnternet erişimi
hocam ekran klavyesi varmı elementary os da
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-08-2015 Saat: 23:33)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-08-2015 Saat: 23:31)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tavsiye edilen :

Alıntı:

• 1 GB bellek (RAM)

• 15 GB disk alanı

• İnternet erişimi
hocam ekran klavyesi varmı  elementary os  da

Bilgim yok ama linux tabanlı olduğu için tek kodla yükleyebilirsiniz yoksa da...
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping