Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamun Aleyküm Forum Kuracak Arkadaşlar ( Kesin Dönüş )
Selamun Aleyküm 2-3 kere daha döndüm ama teknik sıkıntılar yüzünden geri gittim. Hastalık vesaire atlattık çok şükür eskilerdenim bazıları bilir ve de yeniden forum kuracağım 1 ortak artıyorum ulaşabilirsiniz :)

Adım Batuhan soy adım AVCI 17 yaşındayım bu arada.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başlıkta ve içerikte tüm harfleri büyük yazmamalısın. Hoşgeldin bu arada
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hb Yeni Sayılırız Hocam Kusura Kalmayın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin,batuhan seni tekrar buralarda görmek güzel bir duygu, önceden turkmmo'yu beraber yönetmişliğimiz olmuştu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-08-2015 Saat: 18:23)Batuhan HD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hb Yeni Sayılırız Hocam Kusura Kalmayın :)

Hoşgeldin Batuhan da konu mesajında eskilerdenim tanıyan tanır diyorsun, şimdide yeni sayılırız diyorsun. Konu başlığını ve mesajın tamamını büyük harflerle yazmak yasaktır, düzenledim dikkat edersen sevinirim. iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tekrar hoşgeldiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-08-2015 Saat: 18:25)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin,batuhan seni tekrar buralarda görmek güzel bir duygu, önceden turkmmo'yu beraber yönetmişliğimiz olmuştu

YAPMIŞIZDIR KARDEŞİM TEKRARDAN DEVAM EDEBİLİRİZ İSTERSEN :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
o manada demedim kurallar degişmiş olabilir diyecektimde eskdiende yasaktı 1 yıldır falan girmiyordum unutmuşum kusura kalmayın 
(08-08-2015 Saat: 18:31)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-08-2015 Saat: 18:23)Batuhan HD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hb Yeni Sayılırız Hocam Kusura Kalmayın :)

Hoşgeldin Batuhan da konu mesajında eskilerdenim tanıyan tanır diyorsun, şimdide yeni sayılırız diyorsun. Konu başlığını ve mesajın tamamını büyük harflerle yazmak yasaktır, düzenledim dikkat edersen sevinirim. iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ortak olabiliriz. Hoş Geldin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi birisi arıyorsan ortak olabiliriz, seninde kalıcı olman dileğiyle hoşgeldiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin Batuhan :) Beni tanıdınmı diye çok merak ediyorum :) Turkmmo hatırladınmı? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özelden Mesaj Attım. Bakarsan Sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping