Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türk Diziler Yerine Yabancı Dizi İzlemenin Faydaları...
Neden Yabancı Dizi?

-Günümüzde birçok insanın en sevdiği hobilerden biri dizi izlemektir. Diziler yerli ve yabancı dizi olmak üzere ikiye ayrılırlar. Yabancı dizi izlemenin en büyük faydası bence yabancı dildir.

-Dilinizi Geliştirmek İstiyorsanız En Önemli Adımlardan Biridir Yabancı Dizilerimiz,Yabancı Dizilerde Kullanılan Mimikler,Ağız Hareketleri,El Hareketleri Türk Dizilerine Göre Daha Klasikleşmiş Ve Daha Özgün Dizilerdir.

Yabancı Dizi Farkı Nedir ?

-Yabancı Dizi İzlerken Onlara Anlamaya Çalışır Ve Beynimizi Kullanırız,Oysaki Bir Türk Dizisi İzlerken Anladığımız Bir Dil Olduğu İçin Beynimizi Kullanmaya Pekde Yetinmeyiniz.

Alperen Baltacı///Tekgez///
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok kısa olmuş sanki :/
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kısa olmasının sebebi bunu çoğu kişi biliyor ve öz,açıklayıcı bir makale olmasını istedim diğer makalelerimiz biraz daha uzundur.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her filmim ingilizcedir benim :)
Altyazı indiriyorum çok iyi oluyor.
İngilizcem de bayağı ileri seviye bu arada :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neden yabancı film izliyorsun derseniz türk dizileri artık aşk meşkten başka birşey değil o onu seviyor bu bunu seviyor başka konu yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-08-2015 Saat: 21:55)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her filmim ingilizcedir benim :)
Altyazı indiriyorum çok iyi oluyor.
İngilizcem de bayağı ileri seviye bu arada :)
ne güzel birşey bu :)
(06-08-2015 Saat: 22:58)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Neden yabancı film izliyorsun derseniz türk dizileri artık aşk meşkten başka birşey değil o onu seviyor bu bunu seviyor başka konu yok.

türklerin farklılığı heryerde bellidir :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping