Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unutulmaz site artık benim için yok
Arkadaşlar D10 dağıldı hiç eski güzelliği kalmadı. O eskiler nerede kaldı eskilerden çok az kişi kaldı. Bende eski kalmak istiyorum. Açıkcası eski olarak ayrılıyorum. D10 Eski Yetkilileri Her Zaman En İyisiydi. **Her türlü iletisim için sorularınız için ÖM atmayınız Eposta adresimi kullanınız.**

Tam olarak gitmiyorum; yalnızca son sınıf olduğum için ara veriyorum..

melomanyacompany@gmail.com

http://fulloyuntr.10tr.net/showthread.php?tid=502
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence aldığın ve düşündüğün karar yanlış.

Yinede kararınızdan caydıramıyacaksam. Hayatınızda başarılar dilerim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
2012'den sonra imzamdaki herkes dağıldı bu bir gerçek. Ama buranın 2013-2014 deki bozukluğu şu an yok. Tadını çıkart eskiler mutlaka olacak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence bırakma hala biz eskiler varız :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Desteğin imajı gerçekten çizik durumda. Foruma yaklaşık 2 haftadır girmiyordum. Bugün bir uğramak istedim. Açıkçası ben girmeyeli daha da kötü olmuş. Her konuda laf sokmacalar, atarlar, egoluklar vs. var. Yani hiç tebessüm yok forumda.

Forumun 2013'e geri döneceğini sanmıyorum. Hele şu an imkansız gibi görünüyor. Senin yaptığın şeyi destekliyorum burada kafa yormak yerine biraz tatilin keyfini çıkarmak daha iyi olur bence.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-08-2015 Saat: 23:31)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence bırakma hala biz eskiler varız :)

Siz yoksunuz değil tabiki varsınız eski D10 üyeleri yok. Eski tadı bana vermiyor. Eskiden burada eğlence amaçlı takılıyordum. Şİmdi ise birkaç kişi için. Bu son konum olacaktır. Corleone rayray yeah ve neon blazer edward tarruz ufufuk hatake falcon şu ana kadar tanıdığım en iyi insanlar idi isimlerinizi yanlış yazdıysam kusura bakmayın. Epostan altta verdim. Her türlü şey için oradan ulaşabilirsiniz.

melomanyacompany@gmail.com
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence yanılıyorsun bu yapılanların amacı destekdeki ortamı bozmak huzuru kaçırmak sizde böyle yazarak bir nevi onlara destek oluyorsunuz.  Son zamanlarda bütün yönetim kenetlenmiş durumda üyelerin huzuru bozulmaması için elimizden geleni yapıyoruz,yapmaya da devam edeceğiz. Yönetimin hatası oluyor tabi ancak şuanki yönetim birbirinden değerli pırlanta gibi insanlarla dolu. Sizlerden istediğim bu gibi konular açmayın,açmaya çalışanlara da engel olun. Buradaki dostluğu,kardeşliği,huzuru bozmaya çalışanlara izin vermeyin.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Dostum neden pes etmek yerine sitenin düzelmesi için emek vermiyorsun. Ben geri döndüm yaşananlara rağmen bi nebze bişeyler katayım. 2013'te aynen insanlar çok iyiydi ve aktifti. Rayray'in imzasındakilerde çok saygın iyi kişilerdi. Forumda ilk aldığım yardımı Requiem yapmıştı :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bu foruma 2012-sonlarında 2013-başlarında geldim ancak o zamanki destek şuandaki destekle elbetteki bir değil bütün herkez yetki peşine düşdü yetkisi alınan foruma saydırıyor,önceden herkez birbiriyle hoşgörülüydü şimdi onu sanki yönetim kaldırmış gibi hoşgörüsüzlük içinde + herkez özelliklede bazı yetkililer(eskiden) birbirinin arkasını beklerdi bir hata yaptıysa hemen şikayet ediyim bakımından online hocamada katılıyorum şuandaki yönetim birbirine kenetlenmesi çok büyük derecede artık yönetimde,desteğe satan kişilerden çok desteği koruyacak kişiler var böylede devam etmesini istiyorum forum eski halina 1 ay içinde dönecek en geç 2-3 ay bu sistem neler gördü bunlarıda atlatır.
PGM
Teşekkür verenler:
Bende sadece tanıtım için çalışmalarımı paylaşıyorum ben de ayrıldım yani :) Başarılar
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben birkaç gün girmeyince olan olana.
Taarruz adminimizin şahsına komplo kuranlar olayı başlattı.
O 4 kişi sizde gelip bunlara uyuyorsunuz uyuyorsunuz.
Böyle ayrılıyorsunuz.çok saçma. O eski günlere geri döneceğiz. İnşallah. O zamanmarda dönüceksiniz.
Siz böyle yaptıkça dahada kötüleşir.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
Şöyle konular açmayın artık, içinize saklayın, bir şeyler yapın. Diğer üyeleri kışkırtmayın..
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
Forumu bırakarak 10TR.NET'in çökmesine, daha da bozulmasına destek oluyorsunuz. Genel olarak konuşuyorum forumu bırakacaksanız bile bunu 70 Milyona ilan ederek değil sessizce yapın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping