18-07-2015 Saat: 12:21
Footera inince footer gözükmücek şekilde belli bir miktar yukarı atıyor arkadşalar nasıl düzeltebilirim?
Site için özelden ulaşınız
Footera inince footer gözükmücek şekilde belli bir miktar yukarı atıyor
|
18-07-2015 Saat: 12:21
Footera inince footer gözükmücek şekilde belli bir miktar yukarı atıyor arkadşalar nasıl düzeltebilirim?
18-07-2015 Saat: 12:23
gördüm bende farkettim sitende onu dicektim sana
çözümü:bunun sebebi yukarı git butonu o butonu kaldır düzelir (düzelmesse yine ekle)
18-07-2015 Saat: 12:23
Footerin en altına felan bak "#" işareti vardir kaldir onu
18-07-2015 Saat: 12:25
hocam footer inince gözükmücek miktarda yukarı atıyor greatfrm
18-07-2015 Saat: 12:26
Kodlardan admin paneli temalar şablonlar kullandigin temq footer oradan bakican
18-07-2015 Saat: 12:28
öyle desene kardeşim # bu kod deme sadece
<a href="#" class="go-top"><i class="fa fa-chevron-up"></i></a>
kodu var @traqul
18-07-2015 Saat: 12:32
Footer kodlarini at telden cok kotu gozukuyor siten.Yardimcu olmaya calisacagim.
18-07-2015 Saat: 12:33
</div></div><br />
</div> </div> <div class="solfooter"> <div class="righter"></div> <div class="wrap"> <div class="copyright"> <div id="debug"><debugstuff></div> <!-- MyBB is free software developed and maintained by a volunteer community. It would be much appreciated by the MyBB Group if you left the full copyright and "powered by" notice intact, to show your support for MyBB. If you choose to remove or modify the copyright below, you may be refused support on the MyBB Community Forums. This is free software, support us and we'll support you. --> {$lang->powered_by} <a href="http://www.mybb.com" target="_blank">MyBB{$mybbversion}</a>, © {$copy_year}-2016 <a href="http://www.mybb.com" target="_blank">MyBB Group</a>. <!-- End powered by --> <!-- The following piece of code allows MyBB to run scheduled tasks. DO NOT REMOVE -->{$task_image}<!-- End task image code --> {$auto_dst_detection} </div> <div class="footermenu"> <ul> <li><a href="{$mybb->settings['contactlink']}"><i class="fa fa-envelope footicon"></i> {$lang->bottomlinks_contactus}</a></li> <li><a href="{$mybb->settings['homeurl']}"><i class="fa fa-home footicon"></i> {$mybb->settings['homename']}</a></li> <li><a href="<archive_url>"><i class="fa fa-briefcase footicon"></i> {$lang->bottomlinks_litemode}</a></li> <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=syndication"><i class="fa fa-rss footicon"></i> {$lang->bottomlinks_syndication}</a></li> </ul> </div> <a href="#" class="go-top"><i class="fa fa-chevron-up"></i></a> </div> </div>
hocam sitene üye oluyorum bakıyım bir.
Ama bu Kodu "<a href="#" class="go-top"><i class="fa fa-chevron-up"></i></a>" En Alta At.
<a href="#" class="go-top"><i class="fa fa-chevron-up"></i></a>
bu kodu </div> etkinenin en altına attım olmadı + kaldırdım kodu olmadı bunla alakası yok </div> fazladan var heralde o yüzden sıkıntı çıkartıyor.
Sitene Üyelik Ac. bana Ö.m Den Yolla Bakıcam Üye Olamıyorum. Ben Net Ağır İsmim #Cream
18-07-2015 Saat: 12:42
Attım özelden
18-07-2015 Saat: 12:54
Bunun altindaki div i kaldir
{$auto_dst_detection} Birde en alttaki 2 divi kaldir kaydirma yaparsa 2 sinden birini geri ekle.
rep i hakketiniz hocam çok saolun
hemen altındaki divi kaldırdım
18-07-2015 Saat: 13:40
hocam yine oldu :(
Kod: </div></div><br /> @ufufuk
18-07-2015 Saat: 16:40
Kod: <a href="#" class="go-top"><i class="fa fa-chevron-up"></i></a> burdaki </a>'ya </div ekle yani, <a href="#" class="go-top"><i class="fa fa-chevron-up"></i></a></div>
18-07-2015 Saat: 16:43
tüm footer kodlarını sildim başka footer ekledim saol ilginden dolayı :) ama sıkıntı ön üstteki 2 divmiş sanırsam
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|