https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Öneri tarzı bir konuşma.
Merhaba arkadaşlar bugün ki destek.10tl.net'te açılan her konu ayrı bir kavgaya sebep olmakta.
Artık bu çok ileri gitti en ufak bir meseleden 2-3 kişi ban yiyor.
Her açılan yardım - destek konusu cevap verilmeden kavga yüzünden kapatılıyor.

Bence artık konular açıldıktan sonra gösterilmesin bazı yetkililerin onayından sonra konu gösterilsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kesinlikle katılıyorum forumun geleceği önemli :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Acemi ,yetkiliyim diye gecinenlerden kaynaklaniyor.Isi gucu kafasini ileri geri yapan bir tavuk gibi uyari veriyor.Bir donuyor bir duzeliyor.Sen kendini yetkili mi saniyorsun be ilahi ? QuitterTR

@TaaRRuz hocam,

Aldiginiz kisilere dikkat edin bence,simdi ben iyice inceliyorum polemiklerine girmeyin bence.Durum ortada nerdeyse her konuda yetkili kavgasi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(15-07-2015 Saat: 01:25)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Acemi yetkiliyim diye gecinenlerden kaynaklaniyor.Isi gucu kafasini ileri geri yapan bir tavuk gibi uyari veriyor.Bir donuyor bir duzeliyor.Sen kendini yetkili mi saniyorsun be ilahi ? QuitterTR

@TaaRRuz hocam,

Aldiginiz kisilere dikkat edin bence simdi ben iyice inceliyorum polemiklerine girmeyin bence.Durum ortada nerdeyse her konuda yetkili kavgasi.

Bakın hala akıllanmadan kavga çıkarıyorsunuz konuyu dağıtmayın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(15-07-2015 Saat: 01:26)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-07-2015 Saat: 01:25)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Acemi yetkiliyim diye gecinenlerden kaynaklaniyor.Isi gucu kafasini ileri geri yapan bir tavuk gibi uyari veriyor.Bir donuyor bir duzeliyor.Sen kendini yetkili mi saniyorsun be ilahi ? QuitterTR

@TaaRRuz hocam,

Aldiginiz kisilere dikkat edin bence simdi ben iyice inceliyorum polemiklerine girmeyin bence.Durum ortada nerdeyse her konuda yetkili kavgasi.

Bakın hala akıllanmadan kavga çıkarıyorsunuz konuyu dağıtmayın.
Diyeninde pek farki olmamasi gerek, durum ortada.Konuyu ne icin actin sen ? Birde dagitmayin diyorsun yazik vallahi yazik.Benden bu kadar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@ufufuk ne yapmaya çalıştığının az çok farkındayım ama yetmezmi bu kadar, artık uzatmayın kan davasına çevirdiniz bu olayı lütfen ama.
@!!Yeah!! böyle konular açma bir daha, açacaksan da yönetim bölümüne aç.

Konu kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(15-07-2015 Saat: 01:19)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar bugün ki destek.10tl.net'te açılan her konu ayrı bir kavgaya sebep olmakta.
Artık bu çok ileri gitti en ufak bir meseleden 2-3 kişi ban yiyor.
Her açılan yardım - destek konusu cevap verilmeden kavga yüzünden kapatılıyor.

Bence artık konular açıldıktan sonra gösterilmesin bazı yetkililerin onayından sonra konu gösterilsin.

Bilsoft'tan Özür Dileyerek..
Bunlara pek gerek kalmayacak.. Yakında her şey eski düzenine oturacak..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping