Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canım Sıkılıyor
Arkadaşlar Sizin Tercih Edeceginiz Oyun Varmı çok canım sıkılıyor
Wolfteam var.
MineCraft Var
Lfs Var :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu yanlış yere açılmış lütfen yetkililer düzeltebilirmi?

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ets +++
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Empire Total War Oynuyorum Ben , Gayet Güzel  , Strateji Seviyorsan Denemeni Tavsiye Ederim .
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Canım sıkılıyor, uyuyacağım, saat gece oldu neden kimse yok?, Yaaa bilgisayarıma bir şey oldu. Bunun gibisinden konular açmaktan bıkmadınız mı siz? Tamam anladık forumda şakalaşa bilirsiniz, bir kaç amaç dışı konu açabilirsiniz ama biraz fazla kaçırıyorsunuz. Forumu amacı dışında kullanmayı kesin artık. Açtığınız konuların 100/90'ı gereksiz konular. Bu şekilde destek forumluğundan çıkıyoruz. Yakında subdomaini geyikforumu.10tr.net yaparsak ben şaşmam. Konunun başlığınında konuyla alakası yok.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Kadar Tepki Vermeye Gerek Yok Bence Dediklerine Katılıyorum Kesinlikle Ama Saat Zaten Malum Yani Şuan Destek İsteyen Olabileceğini Sanmıyorum İyi Akşamlar Dilerim.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok Alper beni yanlış anladınız. Ben arkadaşa kızmıyorum. Gerçek hayatlarını bile burada yazıyorlar buna sinir oluyorum. Bu saate destek isteyen olmaz haklısın ama genede MyBB konusu açabilirler. İşin dozunu kaçırıyorlar. Hiç açmayın demiyorum ama belirli bir ölçüyü aşmayın.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2015 Saat: 01:00)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yok Alper beni yanlış anladınız. Ben arkadaşa kızmıyorum. Gerçek hayatlarını bile burada yazıyorlar buna sinir oluyorum. Destek isteyen olmaz haklısın ama genede MyBB konusu açabilirler. İşin dozunu kaçırıyorlar. Hiç açmayın demiyorum ama belirli bir ölçüyü aşmayın.

Dediklerine Kesinlikle Katılıyorum İyi Akşamlar Dilerim ..

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
CS:GO veya Pointblank
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform