https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İnternetin zincirini kır. Adil Kullanım Kotası (AKK) haksızlığına hayır de!
Merhabalar arkadaşlar burada bulunup destek olduğunuz; kendi haklarınızı savunduğunuz için öncelikle sizlere teşekkürü borç bilirim.

Bildiğiniz gibi kotalı internet paketlerinde, belirli miktar kullanımı (kota) geçtiğinizde daha fazla ücret ödemeniz gerekiyor. "Benim internetim sınırsız, kotası yok" diyebilirsiniz. Ama büyük ihtimalle siz de Adil Kullanım Kotası (AKK) engeline takılıyorsunuz.

Adil Kullanım Kotasında (AKK) belirli miktar kullanımı geçtiğinizde, internet hızınız dramatik şekilde düşürülüyor. 16 MB/S internetiniz var diyelim. Size klasik 50 GB AKK kullanımı verildiyse, siz bu limiti aştığınızda hızınız 3 MB/S'ye düşürülüyor. Yani para ödediğiniz hızın sadece %18 kadarı hizmet alabiliyorsunuz.

Bu hızla film, dizi izlemeniz, oyunlarınızı indirip oynamız işkenceye dönüşüyor. İnternetinizi keyifle kullanmaya devam edebilmek için bir sonraki ayı beklemeniz gerekiyor.

Bu yüzden dolayı ankete katılalım. Ve diğer arkadaşlarınızında katılmasını rica edin.

Kod:
https://www.change.org/p/internetin-zincirini-k%C4%B1r-adil-kullan%C4%B1m-kotas%C4%B1-haks%C4%B1zl%C4%B1%C4%9F%C4%B1na-hay%C4%B1r-de-btkbasin
Alıntıdır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok doğru söylüyorsun sınirsiz diye para veriyorum sonra limiti aştık diye hızını düşürüyorlar o zaman ben neden 70 Tl veriyorum ki?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destekliyorum.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İmzalamıştim. Akk yi bitirecegiz inşallah 
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-06-2015 Saat: 21:25)Anonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok doğru söylüyorsun sınirsiz diye para veriyorum sonra limiti aştık diye hızını düşürüyorlar o zaman ben neden 70 Tl veriyorum ki?

70 tl Mi? Maşallah. Biz 40 tl veriyoruz, çok iyi. Netmaster Uydunet. Tv+net.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben de imzaladım.Ben de böyle bir sorun yaşıyorum her ay böyle oluyor internetim yavaşlıyor.Yaklaşık 10 gün yavaş internet kullanıyorum.Kesinlikle kaldırılmalı AKK.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunu İmzalamıştım zaten :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-06-2015 Saat: 03:08)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-06-2015 Saat: 21:25)Anonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok doğru söylüyorsun sınirsiz diye para veriyorum sonra limiti aştık diye hızını düşürüyorlar o zaman ben neden 70 Tl veriyorum ki?

70 tl Mi? Maşallah. Biz 40 tl veriyoruz, çok iyi. Netmaster Uydunet. Tv+net.

Siz 40 TL veriyorsunuz internet hızınız çok yüksek değildir. İnternetten Gta 5 indirdim bilgisayarıma indirmesi sadece 2 saat sürdü sizin internet hızınız çok yüksek değildir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping