Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RC Helikopter
Merhaba Arkadaslar hobi olarak aldigim 3.5 kanal rc helikopterim var en fazla 15 dk ucuyor icini acip baktim 3.7 voltluk jarzli pil var helikopteri havalandırdigimda arka pervane calisiyor 3-4 dk sonra calismamaya basliyor bunun nedenini pilden oldugunu dusunuyorum bunun yerine 6.7 voltluk jarzli pil taksam sıkıntı olurmu diye sormak istedim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
mutlaka desteklenen pil voltajı vardır. bir de aşırı güç bindirip helikoptere zarar verme. garantisi varsa gönder yada satın aldığın yere danış..

birde kaça aldın? boyutu ne kadar? benim de uçaklara karşı bir ilgim var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
100 TL ye aldim 3 büyük karıș ölcecek birsey bulamadim sana önerim 4 kanal yada 6 kanal al 6 kanala bütçen yetmeyebilir

Kanal ne ise yariyor diye sorarsan kabiliyet oluyor 6kanal da ters gidebilme takla atma özelligide var ama pahali
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şöyle birşey var rc modellerde fazla uçmaz ama onu 15 dakika ise daha fazla uçabilir elbet,bunun için biraz araştırma yap iyi olur bende bi ara ilgileniyordum ama diecast modellerle ilgileniyordum fazla uçurma hevesinde değildim :D şu andada ilgileniyorum :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En iyisi nitro yakıtlı biriktirip inşallah  alacagim onu jarz suresi flnda yok doldur yakıtı saatlerce ucur nitro yakitli arabalarda guzel saatde 120km hiz yapiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim arkadaşda vardı benzinli araba ama gerçek benzin koyuyordu baya pahalıydı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1.500 TL den 35.000TL ye kadar gidiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform