Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Edit ////
Edit//
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@DeathAngeL Özelden caps attım kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumlar arası yapılan kavgalar burayı ilgilendirmez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2015 Saat: 16:34)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumlar arası yapılan kavgalar burayı ilgilendirmez.

Ben forumlar arası kavgayla burayı ilgilendirmiyorum sadece @ertank ın gerçek yüzünü ortaya çıkarıyorum kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2015 Saat: 16:36)Şükrü Can G. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-06-2015 Saat: 16:34)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumlar arası yapılan kavgalar burayı ilgilendirmez.

Ben forumlar arası kavgayla burayı ilgilendirmiyorum sadece @ertank ın gerçek yüzünü ortaya çıkarıyorum kardeşim :)

Tahmin ettiğim gibi boş insanlarla dolmuş burası. Tekrardan kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende gidiyorum yavastan buradan.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bugün herkes haklı neden bu kadar kötü bir gün ? dün ne guzeldi 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bugünlerde birkaç kişi aslan kesilmeye başladı.Kendisini yüksek görüpte başkasını aşağılama vb (bu konuda'da var).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ufufuk Katılıyorum sana, forumda yaşını büyük gösteriyorlar... Olay oldu yada banlandımı hemen çocukluğunu gösteriyorlar. Böyle tavırlar çok saçma. Yalnız Ertan yanlış anlama beni bu söz senin için değil... Senin hakkında yorum değil yani.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2015 Saat: 18:12)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ufufuk Katılıyorum sana, forumda yaşını büyük gösteriyorlar... Olay oldu yada banlandımı hemen çocukluğunu gösteriyorlar. Böyle tavırlar çok saçma. Yalnız Ertan yanlış anlama beni bu söz senin için değil... Senin hakkında yorum değil yani.

Valla benim için güzel bir tatil oldu diyorum asipatrondan kaçmaya deydi yani umarım içi rahatlamıştır asi beyimizin :) banlıcak adam bulamayınca boş yere ban yedik neyse.. elbetki yaptığı yalanların cezası ona dönecek.  

Korkuyorum şimdide banlar diye (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping