Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Panel Nasıl Olmuş?
Ufuk bende yaparım :D Zaten Hoşgeldin Yazısı Falan Oynanmamış. Linklerin Üstüne Border Eklenmiş. Kutunun Altına Border Eklenmiş. Birde Kutunun Kçşeleri Ovalleştirilmiş yani radius verilmiş. Açılma şeyi içinde margin kullanılır herhalde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her zaman margin olacak diye birşey yok :)

top: -0;
bottom: 0;
kullanabilir
yani panelin komple kendisini aşağı alır bu komutlar,komple gösterir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2015 Saat: 00:11)#Ninjass Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-06-2015 Saat: 00:08)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Canlı demo açıldı. http://quartermybb.10tr.net/index.php

Çok Güzel Ellerine Saglık @power

Teşekkürler.

(23-06-2015 Saat: 00:31)Anonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel olmuş hocam eline sağlık
Sağol.
(23-06-2015 Saat: 00:58)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Quarter geri geliyooo :3 <3
Aynen :)
(23-06-2015 Saat: 02:34)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beğendim mert eline sağlık.
Teşekkür ederim.
(23-06-2015 Saat: 07:14)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-06-2015 Saat: 02:34)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beğendim mert eline sağlık.
Teşekkürler.
(23-06-2015 Saat: 08:49)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok hoş olmuş eline sağlık, panelin uyacağı bir tema ayarlarsan birde daha güzel olur.
Aynen güzel bir tema yapıyorum zaten panelinde uyacağı :)
(23-06-2015 Saat: 11:54)WarTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Olmuş Kodları Paylaşıcakmısın
Yok özel tema olduğu için.
(23-06-2015 Saat: 12:16)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynısını yapıp paylaşayımmı ? :D
Paylaş da ne oluyor görelim bakalım :D
(23-06-2015 Saat: 12:18)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ufuk bende yaparım :D Zaten Hoşgeldin Yazısı Falan Oynanmamış. Linklerin Üstüne Border Eklenmiş. Kutunun Altına Border Eklenmiş. Birde Kutunun Kçşeleri Ovalleştirilmiş yani radius verilmiş. Açılma şeyi içinde margin kullanılır herhalde.
Açılma şeyi için margin kullanmıyoruz arkadaşım :) Orası ayrı bir yer. Senin daha unuttuğun birkaç şey daha var. Kodlama konusunda gelişmen lazım yani, z-index, position, padding, butondaki ayrıntılar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Harika olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
oo güzel yapmışım hll bana
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çoooook eski
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping