Yorum Sayısı: 4,494
Konu Sayısı: 472
Teşekkürler: 30
53 mesaj içinde 489 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Hatake
SanalPara (SP): 6,089 SP
Sanırım bu forumu aktifleştirmek için başvurular bölümünü sürekli açık tutmak gerekiyor, bakıyorum da başvurular açıldı bir anda bilen bilmeyen, aktif deaktif herkes başvuru yapmaya paylaşım yapmaya başladı. Yetkili olmak size ekstra bir şey kazandırmaz, önemli olan deneyim kazanmak. Deneyim kazanmak istiyorsanız da yetki için değil kendiniz için aktif olmalısınız. Bakıyorum foruma işte yok grafiker lideri ben olacağım sen olacaksın. Hiç biriniz olamayacaksınız gereksiz tartışmaları sürdürürseniz. Dahası zaten bir lider varken ekip liderinin dediklerini yapmak yerine ekip liderinin yerini almaya çalışırsanız, çok daha zor olacak işiniz. Bu kadar saçmalıklar yapacağınıza bence biraz üslubunuzu takının, forum ortamındayız. İnsanların onur ve gururunu zedeleyici laflar söylememelisiniz. Hepinize yaptığınız başvurular için başarılar dilerim. Umarım başvurular kapandığında herkes kendi köşesine çekilmez...
Yorum Sayısı: 1,765
Konu Sayısı: 116
Rep Puanı:
106
Teşekkürler: 6
6 mesaj içinde 333 teşekkür verildi.
Gameiro.
SanalPara (SP): 88 SP
Gayet güzel oldu bu hocam, okumaya üşenmedim ve okudum. Benim için yararlı oldu açıkcası. Böyle şeyler yapacağıma (yapmadım) kendimi geliştirirsem daha iyi olur. Konu açanlarda bunu okumalı.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Yorum Sayısı: 5,129
Konu Sayısı: 614
Rep Puanı:
128
Teşekkürler: 119
141 mesaj içinde 985 teşekkür verildi.
Escobar
SanalPara (SP): 1,943 SP
Çok haklısınız hocam , mesela ben 2013'ten beri üyeyim sadece 1 kere başvuru yapmıştım ondan da tam yaptığımdan emin değilim o da yapmışsam 1 yıl falan oldu.Acele etmeyin arkadaşlar.Yetki için forumdaysanız bu iş yürümez bence.
Yorum Sayısı: 7,284
Konu Sayısı: 797
Rep Puanı:
257
Teşekkürler: 252
190 mesaj içinde 1984 teşekkür verildi.
hipolito
SanalPara (SP): 2,134 SP
Haklısınız :) Şu rank isteklerine de baksam :/ Grafiker için başvurucam da şuan baya üzülüyorum :(
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Yorum Sayısı: 4,494
Konu Sayısı: 472
Teşekkürler: 30
53 mesaj içinde 489 teşekkür verildi.
Hatake
SanalPara (SP): 6,089 SP
Ya işte, boşu boşuna aktif olun denmedi çoğu kişiye. Başvuruların açıldığı haberini alan geliyor acayip 1-2 ay girmeyen kullanıcılar en aktif kullanıcılar oldu.