Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thanato Theme Çizim
qY01OB.png

Kodlayacak coder aranıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkaplan ve header showed'den alıntı.Panel Candy'den alıntı.Bıkmadınmı artık alıntı yapmaktan ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herşey alıntı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Berbat. Bakın tamam benim temalarım iyi değil anlıyorum fakat en azından ben temalarım da her şeyi alıntı yapmıyorum Mert'te beni bu nedenle tema ekibine almıştı. Süper tema yaparım aslında... mybb temalarının en iyilerinden birer şeyler çalarak tema yaparım süper olur. fakat bişeye değmez. @xoxox benim temalarım emin ol senin temalarının 100 katı kardeşim. bir temanın iyi olduğunu anlamak için bakış açısının farklı olması gerek. o sende yok.  
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O kadar aşağılamaya gerek yok bence. Kendi kaybeder...
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
arkaplan header = x =
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aga seni severimde bu yaptigindan sonra imzan gozume carptida :'( yazık imzanın hakkini veremedin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@SunXDizayn ben mi :D
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2015 Saat: 21:30)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @SunXDizayn ben mi :D

Seninle alakasi yk .d
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2015 Saat: 21:28)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aga seni severimde bu yaptigindan sonra imzan gozume carptida :'( yazık imzanın hakkini veremedin

aynen öyle fexede böyle grafiker olsa o forum batardı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence fazla aşağılamaya gerek yok , birdahakine alıntı yapmadan iyi birşeyler ortaya koyarsın Kaan. Başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping