Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Gündür Özel Mesaj Okuyamıyor, {Sunucu yüküne bir çare bulunsun lütfen}
özel mesaj doldu, profilimi düzenleyemiyorum... artık buna bir çözüm getirilmeli. @admin gerekirse bütün forumları silin. frmplus, quartermybb ve benzeri forumlar kalsın. artık bu çekilmez oldu :( @admin
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beğenmiyorsan başka sisteme git kardeş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-06-2015 Saat: 17:36)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beğenmiyorsan başka sisteme git kardeş

Bunun üzerine bu mu söylenir he, terbyeni takıl lütfen !!
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Gokss lütfen ! işaretini kaldır..Evet sistem çok yoğun. Biraz sabırlı olursanız geçiyor zaten.. Ama şöyle bir şey var. Hiç kullanılmayan forumlar kapatılmalı bencede..
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@xoxox Uslubunu içten tebrik ediyorum kardeşim, sistemi sevmesem bu konuyu açma gereği duymam zaten değil mi? Sisteme öner veriyorum ve öneride bulunuyorum sende böyle karşılık veriyorsun. Ben bu sistemi seviyorum ve ayrılmam. Bunu kafana sok.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-06-2015 Saat: 17:53)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Gokss lütfen ! işaretini kaldır..Evet sistem çok yoğun. Biraz sabırlı olursanız geçiyor zaten.. Ama şöyle bir şey var. Hiç kullanılmayan forumlar kapatılmalı bencede..

Sabıra Bakmıyor Artık Hani 5 Dakikalık veya 1-2 Saatlik Değil .

Admin Bu Konuya Bakarsan Sana Tavsiyem

Gereksiz Bütün Forumları Sil. Müşteri veya Kullanıcı menuniyetine Bakma Ancak Böyle Düzelir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğukan katılıyorum sana. önceden 5 dakikalık çekiliyordu fakat artık 5-6 gün düzelmiyor @admin

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben dün ÖM okuyabiliyordum. O kadar da olmadı ya. 7 tane ÖM oldu hiçbirini okuyamıyorum ben de şu an bir çözüm bulunsa iyi olunur.
Gereksiz ve pek kullanılmayan bütün forumlar silinse iyi olur gerçekten de. Şu anda aktif olarak kullanılsa ve küçük olsa da onların kalması lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Power dediğim gibi quartermybb.10tr.net frmplus.10tr.net destek.10tl.net gibi forumlar kalsın. diğerleri full silinsin @admin

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten QuarterMyBB bu hafta içinde yeniden doğuş gibi bir şey yapcak site yenilenecek yani aktiflik sağlanacak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sunucu yükü VS 10TR.NET
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardesim su basligi niye buyuk yapiyorsun ? kacinci oldu bu ? eger bida gorursem sikayet edicem...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@DeathAngel sen anlamamışsın galiba olayın ciddiyetini? Burada lay lay lom eğlenin diye yok bu sistem. Forumda taştı zaten amacından ama yeter. Bir yere kadar. Burada ücretsiz sistem boşu boşuna sunulmuyor, niye silinecekmiş o forumlar? Sen eğlen diye kurmuyorlar sistemi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping