Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
League Of Legends BugSplat Hatası
Beyler Oyuna Başlarken Oyundan Attı BugSplat Hatası Verip Duruyor Yeniden Bağlan Diyorum BugSplat Hatası Geliyor
Yardım PLS
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 18:10)!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Beyler Oyuna Başlarken Oyundan Attı BugSplat Hatası Verip Duruyor Yeniden Bağlan Diyorum BugSplat Hatası Geliyor
Yardım PLS

Şuanda Türkiye Genelinde Var Bu Hata Yada Bir Hile Türü Diyim Sana Tam Olarak Bilmiyorum Ben Oyundayken xxx Kullanıcı Oyunu Durdurdu yazsı falan yazdı sonra oyundan attı benide.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1-) Öncelikle oyunumuz loading screen de veriyor ise oyunumuzu kapatıyoruz ve clientimizi tekrar açıyoruz ve http://i.imgur.com/ApMsK.jpg Buraya Tıklıyoruz ve önümüze gelen menüden ''TAMİR'' seçeneğini seçiyoruz.

2-) Tamir yaptık ve oyuna girmeyi tekrar deniyoruz.Baktık Gene Olmuyor o zaman bilgisayarımızda LoL Recorder açık bir durumda ise onu kapatıp deniyoruz.Eğer Gene olmadı ise ekran kartımızın Driverinin güncelliğini kontrol edip güncel değil ise güncelliyoruz
NOT:Ekran Kartımızı bilmiyorsak Başlat>Çalıştır açıp dxdiag yazıyoruz ve önümüze çıkan pencerede Ekran seçeneğine bakıp ekran kartımızı görebiliriz.

Nvidia:http://www.nvidia.com.tr/drivers

AMD:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Buralardan Güncelleyebilirsiniz.NOT:Yeni Driver Yüklerken Eskisini silip güvenli modda açıp kurmayı unutmayalım yoksa bu işlemlimiz başarılı olmayabilir.

3-) Eğer bu işlemlerimizden sonra bu problemimiz düzelmediyse Oyunumuzu Silip Tekrar Kuruyoruz.

4-) Baktık ki bu yol da olmuyor o zaman bilgisayarımızın windows update lerini kontrol etmeliyiz

5-) Direct x sürümümüzüde güncelleyerek buna bir çözüm deneyebiliriz.

6-) Eğer bu yolları denediğinizde sorununuz çözülmüyor ise bilgisayarınıza format atmanızıda önerebilirim.

NOT:Bazı yerlerde okuduğumda masaüstü çözünürlüğü ile oyun çözünürlüğünün aynı olması gerektiğini okudum bunuda denemekten zarar gelmez.

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir iyi kötü bir yorum yazarak eleştirebiliriz hiç değilse bir daha ki açağım konularda o hatalarımıda düzeltmek isterim

LoL'un orjinal sayfasından araştırabilirdin buda alıntıdır yardım edebilir inşallah.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onar Diyince Düzeliyor Ama Ceza Almamak İçin Şimdi Düzeltmem lazım :/ @eleqantss
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 18:11)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-06-2015 Saat: 18:10)!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Yardım PLS

Şuanda Türkiye Genelinde Var Bu Hata Yada Bir Hile Türü Diyim Sana Tam Olarak Bilmiyorum Ben Oyundayken xxx Kullanıcı Oyunu Durdurdu yazsı falan yazdı sonra oyundan attı benide.

hocam yeni bir hile geliştirildi bu hile bir oyununcu oyunu durduyor herkes donarken kendisi oyunda oluyor istediğini yapıyor.bu hileye fix bulunamıyor penta atıyorlar bu hile sayesinde youtube'de ilgili videolarda var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mecbur Onar Diyecez
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Drophack mağdurusun :) Modemini resetle, oyunu kapat aç ve bağlanmaya çalış en mantıklı çözüm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 19:21)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Drophack mağdurusun :) Modemini resetle, oyunu kapat aç ve bağlanmaya çalış en mantıklı çözüm.
@#Dizz Free Wifi Çekiyoz Nasıl Resetliyim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
orasını ben bilemem, ip'nin değişmesi lazım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 19:58)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: orasını ben bilemem, ip'nin değişmesi lazım :)
Desene CMD ile IP Değiştirebiliyom :D @#Dizz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Drop hack yüzünden
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 20:09)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Drop hack yüzünden

DropHack Detaylı Anlatım Yaparmısın ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 20:10)!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bi oyuncu bütün oyunu hileyle dağıtabiliyor yani 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Beyler .d
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-Oyun forumu olduk iyice... :D Desteğin adını bu şekilde paylaşımlar yapılacaksa oyundestek yapalım :D

-Çözüm olarakta modemi resetle.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 20:10)!! Rodus !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Özelliklerini anlatmıyımda zararını anlatıyım; bir veya birka çkişi kullandığı zaman tüm kişiye zarar veriyor.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping