Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyundaki FPS Hakkında (yardım)
Arkadaşlar FPS Artırmak için özellikle LoL'de işlemcimi değişmeliyim ?  veya napmam gerek ? (herhangi bir program vs önermeyin hepsini kullanıyorum)
j5g3AL.png
ZDXknV.png
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bi tane program vardı WTFast değil başka bitane ismini unuttum Makro ile bişeydi , grafikler düşür , isimleri kapat.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu pc lolü açıyor mu?

İşlemci hızı berbat.
Ram orta.
Ekran kartı iyi.

İşlemci hızı ile ramı değiştir. İstediğin sonuca ulaşırsın. Ben 4 GB ram 2 gb ekran kartı 2.80 GHz işlemci ile oynuyorum.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ram in düşük o yuzden oyun acdikdan sonra alttaki uygulamalari kapat derim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görev Yöneticisine gir İşlemler de bilmediğin hiç girmediğin giripte kapattığın halde çalışan arka plan uygulamalını kapat.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ram'ı yükselt işlemci olarakda intel pentium dual core 4 almalısın turbo boost ile 2.88 GHz oluyor @Yurisa
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
RAM'le Alakası Yok Benim Bilgisayar 1,5 GB RAM 1GB Ekran Kartı 3 GHZ İşlemci  Bu Tür Oyunlarda Herzaman İşlemci Ön Plandadır Ram'da Problem Yok Ekran Kartındada İşlemci Arttır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim Eski Pc 2.00GHz İntel Pentinum R
2 Gb Ram Varı Rahat Oynuyordum. kasıyor dersen Game Booster İndir 
Yada Razer Game Booster İndir Çok İşe Yararlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:RAM'le Alakası Yok Benim Bilgisayar 1,5 GB RAM 1GB Ekran Kartı 3 GHZ İşlemci Bu Tür Oyunlarda Herzaman İşlemci Ön Plandadır Ram'da Problem Yok Ekran Kartındada İşlemci Arttır.

@#Pirate Hangi okuldan geliyosun sen güldürdün sabah sabah :)

- Oyunlarda en önemli olan ekran kartıdır birazcıkda ram lazim tabii işlemcide iyi olması gerek ama yinede en önemlisi ekran kartıdır benım bilgisayarımın ekran kartı nvidia fx5200 128mb 512mb ram cs 1.6 'yı zor kaldırıyor ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 12:02)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:RAM'le Alakası Yok Benim Bilgisayar 1,5 GB RAM 1GB Ekran Kartı 3 GHZ İşlemci  Bu Tür Oyunlarda Herzaman İşlemci Ön Plandadır Ram'da Problem Yok Ekran Kartındada İşlemci Arttır.

- Oyunlarda en önemli olan ekran kartıdır birazcıkda ram lazim tabii işlemcide iyi olması gerek ama yinede en önemlisi ekran kartıdır benım bilgisayarımın ekran kartı nvidia fx5200 128mb 512mb ram cs 1.6 'yı zor kaldırıyor ?

Birde Sana Birşey Söylüyeyimmi Artık Çoğu Oyunda Grafikleri Sen Ayarlıyorsun Ama İşlemci Ayarlama Seçeneği Yok Değilmi Neden Biliyormusun İşlemci Bilgisayarın Beyni Beynini Ayarlıyamazsın Beyinin Birşeyleri Ayarlar Yani Kollarını Bacaklarını Yada Yapacaklarını  Hani Anlatabildimmi  Bunun İçin Okul Okumaya Gerek Yok Mantığa Gerek Var Güldürdüysem Amaçsız Yere Ne Mutlu Bana. İyi Günler..

Bu Nedenle Sadece İşlemciyi Değiştirsen Yeterli Olacaktır .

@ertank
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 12:10)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-05-2015 Saat: 12:02)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:RAM'le Alakası Yok Benim Bilgisayar 1,5 GB RAM 1GB Ekran Kartı 3 GHZ İşlemci  Bu Tür Oyunlarda Herzaman İşlemci Ön Plandadır Ram'da Problem Yok Ekran Kartındada İşlemci Arttır.

Birde Sana Birşey Söylüyeyimmi Artık Çoğu Oyunda Grafikleri Sen Ayarlıyorsun Ama İşlemci Ayarlama Seçeneği Yok Değilmi Neden Biliyormusun İşlemci Bilgisayarın Beyni Beynini Ayarlıyamazsın Beyinin Birşeyleri Ayarlar Yani Kollarını Bacaklarını Yada Yapacaklarını  Hani Anlatabildimmi  Bunun İçin Okul Okumaya Gerek Yok Mantığa Gerek Var Güldürdüysem Amaçsız Yere Ne Mutlu Bana. İyi Günler..

Bu Nedenle Sadece İşlemciyi Değiştirsen Yeterli Olacaktır .

@ertank

INTEL Pentium Core 4 (Turbo Boost) 2.88 GHz Ram 512 Counter-Strike 1.6 60 FPS ? hangisi şaka ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ertank Ben Adam İçin Dedim Adamın İşlemcisi 1.8Ghz Sen Sorsan Sana RAM Öneririm 2GB Ve En Az 1 GB Ekran Kartı Ben Adam İçin Öneri yaptım Herkeze Aynı Öneriyi Yapamam Bilgisayarlar Ve Özellikler Farklı :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ram ile alakası yok diye biliyorum. Gameiro Senin aklına gelemiyecek şeyleri açıyor bu pc benim 6 yaşımdan beri var.
ben siz program önerin diye birşey demedimki. Neleri değişmeliyim diye soruyorum ?
-Önerdiğiniz fazla pahalı olmayan bi işlemci söylermisiniz, link atsanız iyi olur.
---
Ertank kardeşim cs fps 60 demişssin. Benim 999 :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 15:32)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ram ile alakası yok diye biliyorum. Gameiro Senin aklına gelemiyecek şeyleri açıyor bu pc benim 6 yaşımdan beri var.
ben siz program önerin diye birşey demedimki. Neleri değişmeliyim diye soruyorum ?
-Önerdiğiniz fazla pahalı olmayan bi işlemci söylermisiniz, link atsanız iyi olur.
---
Ertank kardeşim cs fps 60 demişssin. Benim 999 :)

Benim bilgisayar doğmadan önce alındı ben 1999 'da doğdum ekran kartım külüstür kasanın içi küf cs 1.6 çöküyor sen düşün
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
http://www.gold.com.tr/intel-pentium-g3240-lga1150-3-1-ghz-3mb-islemci_u
http://www.gold.com.tr/intel-pentium-g2130-3-2-ghz-3mb-lga1155-islemci_u
Ucuz Bunlar Var Fakat Uzun Vadeli Olmasını İstiyorsan.

Kod:
http://www.gold.com.tr/intel-core-i5-3340-3-1-3-3ghz-6m-hd-vga-lga1155-islemci_u
İşlemci Alırken Dikkat Etmen Gerek İki Şey Var :

1-) Anakartına Uygunmu.
2-) Power Supply Kaldırırmı Kaldırmazsa Onuda Değişmek Zorunda Kalabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 17:35)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Kod:
http://www.gold.com.tr/intel-pentium-g3240-lga1150-3-1-ghz-3mb-islemci_u
http://www.gold.com.tr/intel-pentium-g2130-3-2-ghz-3mb-lga1155-islemci_u
Ucuz Bunlar Var Fakat Uzun Vadeli Olmasını İstiyorsan.

Kod:
http://www.gold.com.tr/intel-core-i5-3340-3-1-3-3ghz-6m-hd-vga-lga1155-islemci_u
İşlemci Alırken Dikkat Etmen Gerek İki Şey Var :

1-) Anakartına Uygunmu.
2-) Power Supply Kaldırırmı Kaldırmazsa Onuda Değişmek Zorunda Kalabilirsin.

bu 2 şeye uyduğunu nasıl öğrenicem ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özelliklerinden Bellek Türüne Bakarsınız Ana Kartınızda Örneğin : DDR3-1333-1600 Girişlik Yermi Var Bu Anakart İşlemciye Uyar 
Power Supply de Kaç Watt Olduğu Benim Bilgisayarım Toplamda 230 Watt Kullanıyor Ona Göre Aldım Sende Topladığın sisteme Göre Yada Garantiye Almak İçin 480Watt Alabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-05-2015 Saat: 20:45)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Özelliklerinden Bellek Türüne Bakarsınız Ana Kartınızda Örneğin : DDR3-1333-1600 Girişlik Yermi Var Bu Anakart İşlemciye Uyar 
Power Supply de Kaç Watt Olduğu Benim Bilgisayarım Toplamda 230 Watt Kullanıyor Ona Göre Aldım Sende Topladığın sisteme Göre Yada Garantiye Almak İçin 480Watt Alabilirsin.

Özelden yapsak senle ben anlamadım.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olur Kafana Takılan Olursa Sor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform